DOLAR 34,0973
EURO 38,0933
ALTIN 2875,158
BIST 9900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yıldız Trend Lak Panel Koleksiyonu yenilendi

    Yıldız Trend Lak Panel Koleksiyonu yenilendi
    21.09.2024
    A+
    A-

    Stil sahibi yaşam alanları oluşturan Yıldız Trend’in çizilmeye, sararmaya, darbeye karşı dayanıklı olduğu kadar göze hitap eden estetik seçenekler de içeren Lak Panel kategorisi, eklenen yeni renklerle daha da zenginleşti.

    Mobilyalara, mutfaklara ve ahşabın sıcak dokusuyla tasarlanabilecek tüm mekanlara hayat veren Yıldız Trend, sürekli gelişen renk, doku ve desen trendlerini takip ederek, kullanıcılara ve tasarımcılara en güncel ve katma değerli seçenekleri sunuyor.

    Son olarak Yıldız Trend’in birbirinden özel renk seçenekleri, dayanıklı ve estetik yapısıyla mutfaktan banyoya, yatak odasından ofis mobilyasına kadar pek çok farklı kullanım için tasarımcılara ilham kaynağı olan Lak Panel kategorisi, Super Gloss ve Superior Matt koleksiyonlarına eklenen renklerle yenilendi.

    Hem zarif hem dayanıklı

    Super Gloss Lak Panel Koleksiyonu, maksimum parlaklığı ve cam gibi şeffaf yapısıyla kullanıldığı mekanlarda ferahlık ve genişlik hissini de beraberinde getiriyor. Masif ağacın doku detaylarını ortaya çıkararak tasarımda zarif bir görünüm sağlayan Super Gloss Lak Panel Koleksiyonu, çizilmeye, sararmaya, darbeye ve ev kimyasallarına karşı dayanıklı, antibakteriyel ve insan sağlığına uygun olarak, lam yüzeylerde görülen her renk ve desene uygulanabiliyor. Mutfak ve banyo dolapları, yatak odası dolapları, sürgülü kapaklar, ofis mobilyaları, masa ve tabla yüzeyleri gibi birçok farklı mobilya tasarımında kullanılabilen koleksiyona Akik Kızılı’ndan Duman Karası’na, Koton Bej’den Kardelen Beyazı’na, Çöl Beji’nden Latte Karamel’e kadar pek çok yeni renk eklendi.

    Evin her odasında ipeksi bir dokunuş

    Kusursuz matlığı ve ipeksi dokunuşuyla hem göze hem hissiyata hitap eden Superior Matt Lak Panel Koleksiyonu ise parmak izine geçit vermiyor. Çizilmeye, sararmaya, darbeye ve ev kimyasallarına karşı dayanıklı, antibakteriyel ve insan sağlığına uygun seçenekler içeren koleksiyon, mobilya kapakları, mutfak dolapları, banyo dolapları, yatak odası dolapları, sürgülü kapaklar, TV üniteleri, banko mobilyaları, ofis mobilyaları, masa ve tabla yüzeyleri gibi çok geniş bir kullanım imkânı sunuyor. Koleksiyona yeni eklenen renkler ise şöyle: Akik kızıl, Dubrovnik, Duman karası, Kardelen beyaz, Sidon, Silves ve Vario Vizon.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.