DOLAR 33,9943
EURO 37,8469
ALTIN 2820,585
BIST 9592,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni Nesil Market Boldy’e Altın Baykuş ödülü

    Yeni Nesil Market Boldy’e Altın Baykuş ödülü
    06.09.2024
    A+
    A-

    “Nitelikli Alışveriş Makul Fiyat” söylemi ile yola çıkan Boldy, 1. yaşını “Altın Baykuş”la taçlandırdı. Boldy, “Altın Baykuş”u, Tüketicilerin ihtiyaçlarını en kapsamlı şekilde anlamak ve ihtiyaçlarına cevap veren bir alışveriş deneyimi ile mağaza konsept çalışmalarını belirlemek için yürüttüğü araştırmalar ve bu araştırmalar etrafında kurguladığı çalışmalarla kazandı. 

    Yeni nesil market konsepti ile yola çıkan, ziyaretçilerine hem market ürünleri hem de her öğünde tüketilebilecek hazır, paketli, taze yemekleri bir arada sunan Boldy, Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından yılın en başarılı pazarlama ve kamuoyu araştırmalarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Baykuş Ödülleri’nde, “Taktisyen Baykuş” kategorisinde Altın Baykuş’un sahibi oldu.

    Ziyaretçilerine bir marketten çok daha fazlasını sunan Boldy, bu ödülü hedef kitlesini daha iyi tanıyıp alışveriş alışkanlıklarını öğrenerek, onlara tam da ihtiyaç duydukları hizmeti sağlamak üzere yaptırdığı kalitatif ve kantitatif araştırma çalışması ile kazandı. Bu araştırmadan çıkan sonuçlara göre stratejisi ve konsepti belirlenen Boldy, böylelikle tam da tüketicilerin taleplerine hizmet eden bir konsept tasarımıyla çıktığı yolculuğunun ilk yılında 24 mağaza sayısına ulaştı.

    Ödülünü alırken konuşan Boldy Pazarlama Direktörü N.Tülin Karaman “Boldy olarak yola çıkarken önceliğimiz hedef kitlemizi tanımlamak, ihtiyaçlarını en kapsamlı şekilde anlayarak alışverişçi profillerini belirlemek ve onları hayata bakışları, beslenme ve gıda alışveriş alışkanlıklarına göre segmente ederek, tüketim alışkanlıklarını çözmek oldu. İhtiyaçları kapsamlı şekilde tanımlayarak bu ihtiyaçlara yanıt veren bir alışveriş deneyimi tasarlayabileceğimizin farkındaydık. Yeni nesil market Boldy’nin mağaza konsept tasarımından raf dizilimine, reyon yerleşiminden oturma alanlarına, ana ürün grubu olan hazır yemek kategorisindeki ürün çeşitliliğine kadar her şey bu araştırma ile belirlendi” dedi. Tüketicilerin ihtiyaçlarına yanıt verildiğinde başarının kaçınılmaz olduğunu da belirten N. Tülin Karaman “Boldy ilk yılını müthiş bir başarı ile tamamladı. Tüketicilerimiz nitelikli, fonksiyonel pek çok üründen oluşan market alışverişinden 200’ün üstünde ürün çeşidiyle hazır taze paketli yemeğe kadar aradıkları her şeyi bizde bulabiliyorlar. Bu memnuniyet de, markamızın adının günden güne büyümesine, gerek ağızdan ağıza gerekse de sosyal medya yoluyla ismimizin sıkça gündeme gelmesine neden oluyor” şeklinde konuştu.

    Boldy Hakkında

    35 yıllık tecrübesiyle gıda başta olmak üzere turizm, inşaat ve gayrimenkul yatırımları, depolama ve lojistik hizmetleri ile enerji ve eğitim alanında faaliyet gösteren Kükrer AŞ’nin gıda çözümleri ve gıda perakendesi alanında hizmet veren yeni yatırımı Boldy, perakende sektörüne yepyeni bir anlayış ve deneyim kazandırmak üzere yola çıktı. Boldy’nin İstanbul ve Bursa’da toplam 24 mağazası bulunuyor. 2024 yılı sonunda mağaza sayısının 30’a çıkması hedefleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.