DOLAR 34,0985
EURO 37,9497
ALTIN 2813,587
BIST 9758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yapıchem Kimya büyümeye devam ediyor

    Yapıchem Kimya büyümeye devam ediyor
    12.09.2024
    A+
    A-

    Global ve yerli pazarda beton, çimento ve inşaat sektörlerine katkı kimyasalları üretimi yapan, yapı kimyasalları sektörünün öncü firmalarından olan Yapıchem Kimya, üretimdeki artış sebebiyle Gaziantep’te bulunan mevcut fabrikasını, yüksek üretim kapasiteli yeni bir fabrikaya taşıdı.

    Yapıchem Kimya müşteriye özel ürettiği ürünlerle global ve yerel pazarda büyümeye devam ediyor. Uluslararası standartlara uygun, yüksek performanslı ürünlerle sektörün ihtiyaçlarına hızlı cevap vermeye öncelik veren Yapıchem Kimya, bu amaç doğrultusunda Gaziantep’teki üretim tesisini büyütmek için yeni bir tesise taşındı.

    Yapıchem Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Arıcan, İstanbul, İzmir ve Gaziantep’te bulunan fabrikalardaki üretimler sayesinde gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki müşterilerine ürünleri çok hızlı bir şekilde ulaştırdıklarını belirterek, “Gaziantep’te hem bölgeden hem de çevre ülkelerden aldığımız yoğun taleple birlikte üretimimiz de arttı. Bu nedenle müşterilerimizin taleplerini çok daha hızlı karşılayabilmek için fabrikamızı yüksek üretim kapasiteli yeni bir fabrikaya taşıdık. 2024’ün ikinci yarısı itibariyle, yeni fabrikamızda müşterilerimize çözümler sunmaya devam ediyoruz. Yapıchem Kimya olarak bu sayede, artan üretim kapasitemizle global ve yerel pazarda üretim ve lojistik gücümüzü daha da artırdık. Yürüttüğümüz AR-GE çalışmalarımız ve yaptığımız yatırımlarla yapı kimyasalları sektörüne ve Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.