DOLAR 33,9916
EURO 37,8197
ALTIN 2820,906
BIST 9577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Umman, Erbil Fuarı ile Ortadoğu’da hedef yükseltiyor!

    Umman, Erbil Fuarı ile Ortadoğu’da hedef yükseltiyor!
    29.05.2024
    A+
    A-

    Orta Doğu’nun inşaat sektörünü de hedefine alan Umman A.Ş. inşaat ve yapı sektörünün önemli buluşma noktalarından biri Irak Uluslararası Yapı, İnşaat ve Makine Fuarı’nda yerini aldı.

    60 ülkeye yaptığı ihracatla yapı ve inşaat alanında uluslararası projelere adını yazdıran Umman AŞ, Irak Erbil şehrinde düzenlenen Erbil Build Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı’na katıldı. Yapı inşaat malzemeleri ve teknolojileri sektör liderlerini buluşturan ve bölgenin önemli ticari etkinliklerinden biri olarak kabul gören fuarda proje ve yatırımlara özel beton çözümleri ile öne çıkmayı hedefleyen Umman A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı, ‘’Dünya çapında sektör liderlerini buluşturan fuarlara bize yeni pazarlar kazandırmak için fırsatlar sunuyor. Ürün ve hizmetlerimizi sergileyerek, hitap edilen bölgede firmamıza yönelik olan kalite ve güven algısını yaratmamızı ve pekiştirmemizi sağlıyor. Ayrıca tamamen yerli üretim olan hizmet ve ürünlerimizle dünya pazarlarında ülkemizi temsil etmenin gururunu yaşıyoruz’’ dedi.

    Fuarda özellikle kalite, kullanım kolaylığı, yüksek performans ve satış sonrası teknik destek ve yedek parça hizmetleriyle dikkat çekmeyi hedeflediklerini belirten Ahmet Bağcı, şunları söyledi: ‘’Umman grup şirketleri olarak her zaman faaliyetlerimizi daha geniş bir pazara yayma hedefiyle ilerliyoruz. Kuzey Afrika, Avrupa ve Arap yarımadasında çok çeşitli projelere ürünlerimizi veriyoruz. Amacımız daha geniş bir bölgeye daha fazla ülkeye ulaşmak. Ortadoğu pazarında hedef yükselterek yeni projelere imza atmayı ve yeni işbirlikleri geliştirmeyi planlıyoruz’’ diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.