DOLAR 34,186
EURO 37,0871
ALTIN 2976,59
BIST 9002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk firmalarının çıkarma yaptığı Jakarta Surface Show Fuarı başladı

    Türk firmalarının çıkarma yaptığı Jakarta Surface Show Fuarı başladı
    07.06.2024
    A+
    A-

    Doğal taş ve yüzey kaplama endüstrisindeki en son yenilikleri ve trendleri sergileyerek dünyanın dört bir yanından gelen firmaları buluşturan Jakarta Surface Show Fuarı’nın üçüncüsü, JIExpo Convention Centre and Theatre’da gerçekleştirilen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Expo Dutch tarafından organize edilen ve ortak organizatörlüğünü TG Expo’nun üstlendiği fuara bu yıl 51 ülkeden 5 bini aşkın ziyaretçinin katılımı beklenirken 8 Haziran’a dek sürecek fuar süresince katılımcılar en son gelişmeleri ve ileri teknolojileri keşfetme fırsatı bulacak.

    Endonezya’nın büyümekte olan yapı ve inşaat sektörünün ihtiyacı olan doğal taş ve zemin kaplama uygulamalarına yönelik yüzey teknolojisinde yeniliklerin öncüsü olan firmaları bir araya getiren Jakarta Surface Show Fuarı’nın üçüncüsü kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bu yıl “Yüzeylerin Geleceğini Yenilikle Şekillendirmek” temasıyla düzenlenen fuara 51 ülkeden 5 binden fazla ziyaretçinin katılımı beklenirken sektöründe öncü Türk firmaları da güncel teknolojilerini üç gün boyunca stantlarında sergileyecek.

    Tüm Asya ülkeleri ve çevresinden satın almacı mimarlar katılacak

    En yeni doğal taş ve yüzey teknolojilerinin, aynı zamanda sürdürülebilir çözümlerinin de tanıtılacağı fuara dair bilgi paylaşan TG Expo Genel Müdürü Cem Şenel, “Endonezya’nın her geçen yıl büyüyen ve önünde de büyük bir potansiyeli olan yapı ve inşaat sektörü, Jakarta Surface Show Fuarı’nın varlığını daha değerli kılıyor. Tüm Asya ülkeleri ve çevresinden satın almacı mimarların da gelip katılımcılarımızla toplantılar yaparak satın alımlar da gerçekleştireceği fuar, sektörün en güncel teknolojilerini yerinde gözlemleme fırsatı sunacak. Katılımcı firmalar fuar boyunca, doğal taş ve yüzey endüstrisinin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği yenilikçi ürün ve çözümlerini tanıtacak. Böylece ziyaretçiler; dayanıklılık, estetik ve işlevsellik açısından en üst düzeyde performans gösteren en son malzemeleri ve teknolojileri inceleyecek. Bunun yanında fuarda çevresel sorumluluk konusundaki kararlılık doğrultusunda sürdürülebilir yüzey çözümleri de sergilenecek. Sektör temsilcileri ve yine sektörün önde gelen isimleri tarafından gerçekleştirilecek konferanslar ve oturumlar sayesinde ise katılımcılara derinlemesine bilgiler aktarılıp son trendler hakkında farkındalık sağlanacak” dedi.

    Jakarta Surface Show Fuarı; LPJK (Endonezya Kamu İşleri ve Konut Bakanlığı – İnşaat Hizmetleri Geliştirme Kurulu), KADIN (Endonezya Ticaret ve Sanayi Odası), ITA (İtalya Ticaret ve Yatırım Ajansı), IAI (Endonezya Mimarlar Enstitüsü), IALI (Endonezya Peyzaj Mimarları Derneği) ve HDII’nin (Endonezya İç Mimarlar Derneği) destekleriyle gerçekleştiriliyor.

    TG Expo Hakkında;

    Kurulduğu 2008 yılından bu yana “Your Gateway to Global Markets – Küresel Pazarlara Açılan Kapınız” mottosuyla Türkiye’de fuarcılık sektörüne yön veren TG Expo Uluslararası Fuarcılık A.Ş., uluslararası deneyimlere sahip güçlü kadrosuyla sektörün gelişimine destek vermektedir. Dünyanın en büyük fuar organizatörlerinin uluslararası çatı derneği olan UFI ve dünya çapındaki kongre ve uluslararası toplantılar sektörünün en önemli birliklerinden biri olan ICCA’ya üye olan TG Expo aynı zamanda T.C. Ticaret Bakanlığı’na da akredite olup, yurt dışı fuarların milli katılım organizasyonlarını da gerçekleştirmeye yetkilidir. 5 kıtada 35 ülkede bireysel ya da milli katılım organizasyonları ve Türkiye’de ana organizatörlüğünü üstlendiği fuarlar ile Türk firmalarının uluslararası pazarlarda ürünlerini tanıtmalarını ve ticaret hacimlerini genişletmelerini destek olmaktadır. Enerji, gıda, kozmetik, tekstil, mermer, otomotiv yan sanayi, yapı-inşaat, restorasyon, müzecilik, otel-konaklama gibi sektörlerde dünyanın en önemli uluslararası fuarlarının Türkiye katılımını üstlenen TG Expo, fuara kadar olan tüm süreçlerde danışmanlık, teşviklerle ilgili bilgilendirme ve takip, nakliye, konaklama, seyahat ve vize alımına ilişkin bilgilendirme ve yönlendirme hizmeti de sağlamaktadır. Fuarcılık alanında profesyonel ekibiyle, ihracatçı firmalara uluslararası standartlarda fuarcılık deneyimi sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.