DOLAR 34,0973
EURO 38,0933
ALTIN 2875,158
BIST 9900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tek dokunuşla güvenlik, konfor ve tasarruf sağlıyor

    Tek dokunuşla güvenlik, konfor ve tasarruf sağlıyor

    Akıllı bina otomasyonlarında konfor ve teknolojiyi bir arada sunan Hager; tek dokunuşla güvenlik, konfor ve tasarruf imkânı sunuyor. Üstün tasarım ödüllü Berker B.IQ ile ısı, aydınlatma, müzik ve panjur kontrolünün tek anahtar üzerinde kontrol edilmesini sağlayan Hager, inovasyon ile mimariyi entegre ederek yarattığı yenilikçi çözümleri ile dizayn trendlerine yön vermeye devam ediyor.

     

    İster evde olun ister dışarıda, akıllı ev sistemleriyle evinizin her noktasını tek dokunuşla kontrol edebilmek mümkün oluyor. Akıllı ev sistemleri ile aynı evdeymişsiniz gibi evinize müdahale edebiliyor, gerekli kontrolleri gerçekleştirebiliyorsunuz. Güvenlik, konfor ve tasarruf avantajlarıyla özellikle pandemi döneminde yoğun talep gösterilen akıllı ev teknolojileri lüks olmaktan çıkarak, gereklilik haline geliyor.  Dünya genelindeki 25 fabrikası ile 136 ülkede faaliyet gösteren Hager Group, Türkiye ayağında da fark yaratmaya devam ediyor. Hager Group Türkiye, Berker B.IQ ürünü ile yaşam alanlarındaki farklı fonksiyonların tek anahtar üzerinden kontrol edilmesini sağlıyor.  Evde olmadığınız fakat aklınızın evde kaldığı zamanlar da artık tarih oluyor.

     

    Berker B.IQ ile tüm kontroller artık çok daha kolay…

    Konfor ve teknolojiyi bir arada sunan Berker B.IQ, kusuruz tasarımıyla yaşam alanlarına estetik katarken aynı zamanda KNX sistemi ile aydınlatma, perde/panjur, müzik, ısıtma ve soğutma gibi farklı fonksiyonları sadece tek bir anahtar üzerinden kontrolünü sağlıyor. Yeni gövdesiyle güçlü bir duruş sergileyen Berker B.IQ, teknolojinin derinliklerini hissettirirken aynı zamanda sade bir tasarımın tamamlayıcısı oluyor. B.IQ anahtarın buton kısmından mekânların aydınlatma senaryoları ve tüm fonksiyonları yerine getirilebiliyor, buton kısımları aktif olduğunda anahtarların yan kısımlarında bulunan durum LED’lerinden aydınlatmaların açık olup olmadığı da izlenebiliyor.  Hangi butonun hangi fonksiyonu kontrol ettiği LCD ekran üzerinde gözüküyor.

     

    Zamansız tasarımlar…

    Berker B.IQ’nun kullanışlı akıllı bina entegrasyonu işlevselliği, geniş yelpazede malzeme ve renk çeşitliliğine de sahip olup projlerde tasarlanan ambiyansa uyum sağlayarak zamansız bir tasarım sunuyor. B.IQ anahtarları çerçevesiz tasarımı ile cam, paslanmaz çelik, plastik ve alüminyum ham maddeleri ile farklı tasarımlara entegre olabiliyor. B.IQ gövdesinde yer alan buton aktivasyon LED’leri ise takılı olduğu ortama farklı bir ambiyans katıyor. Aynı zamanda; B.IQ anahtar üzerinde bulunan dahili termostat ile ortamda iklimlendirme programlaması geniş bir kapsam sunuyor.

     

    B.IQ modellerinde; Berker B.7 anahtar serisindeki tüm ürün ve soket renkleri için tasarımsal olarak uyumlu modeller yer alıyor.  Müşteri talebi doğrultusunda farklı renklerle üretilerek kişileştirilebiliyor. Çerçevesiz modern tasarımıyla Berker B.IQ; tablet, telefon veya bilgisayar ile dışarıdan da kontrol edilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.