DOLAR 34,23
EURO 37,039
ALTIN 3017,41
BIST 8838,6
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sonbaharın renkleriyle bütünleşen Bambi nevresim takımları ile uykular daha konforlu

    Sonbaharın renkleriyle bütünleşen Bambi nevresim takımları ile uykular daha konforlu
    22.10.2024
    A+
    A-

    Havaların serinlemeye başladığı bugünlerde yatak odalarında da bir değişim kendini göstermeye başladı. Geliştirdiği çözümlerle daha kaliteli bir uykunun formülünü sunan Bambi Yatak, sonbaharın enerjisini yansıtan nevresim takımları ile uyku konforunu destekliyor. Desen ve çizgileriyle mevsimin sıcak renklerine uyum sağlayan nevresim takımları, dayanıklı ve çift yönlü dokusuyla fonksiyonel ve uzun ömürlü kullanım fırsatı sunuyor.

    Yatak odası dekorasyonunun olmazsa olmazları arasında yer alan nevresim takımları, şık görünümünün yanı sıra huzurlu bir uykunun da temelini oluşturuyor. Havaların serinlemesiyle sıcak renklerin etkisinin hissedildiği yatak odalarındaki değişimi yakalayan Bambi Yatak; sonbaharı her zevke uygun nevresim takımları ile karşılıyor.

    Nevresim takımlarıyla sonbahar esintisi

    Bambi’nin üçgen ve renkli deseni ile yatak odasında enerjik ve keyifli bir ortam sağladığı Tripoli nevresim takımı, fonksiyonel yapısı sayesinde günlük kullanımda rahatlık sunuyor. Geometrik deseni ile canlı ve şık bir görünüme sahip Orbital nevresim takımı ise genç ve erişkin yatak odalarının enerjisine eşlik ediyor. Sarının sıcak enerjisiyle yatak odasında canlı bir görünüm oluşturan Sunlight Ranforce nevresim takımı, yüzde 100 pamuk kumaşıyla uyku konforunu destekliyor. Sadelik ve şıklığı bir arada sunan Sawon nevresim takımı ise yeşil ve tonlarıyla daha huzurlu ve sakin uyku ortamı oluşturuyor.

    Dinamik ve enerjik tasarımlar

    Cosmos nevresim takımı çift yönlü kullanımında 2024’ün favori rengi olan şeftali tüyü ve huzuru çağrıştıran maviyi buluşturuyor. Wetale nevresim takımı da dinamik ve enerjik tasarımıyla yatak odasında pozitif ve neşe dolu bir his uyandırıyor. Takım, yüzde 100 pamuk kumaşın dokusundaki yumuşaklıkla sarılan ve turuncu renk tonlarıyla enerjik bir seçenek sunarken, şık tasarımıyla her daim modern ve rahat bir atmosfer sağlıyor. Armürlü nevresim takımı ise yumuşak pamuk dokusu ve nefes alabilen yapısıyla uyku konforunu artırarak vücudun ihtiyacı olan enerjiyi kazanmaya yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.