DOLAR 33,9762
EURO 37,6709
ALTIN 2727,447
BIST 9771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, “Birlikte zirveye” mottosu ile yılın ilk yarısını değerlendirdi

    Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, “Birlikte zirveye” mottosu ile yılın ilk yarısını değerlendirdi
    16.07.2024
    A+
    A-

    Sinpaş güvencesiyle hayata geçirilen Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı (YTS), 2024 ilk yarı yıl değerlendirmesi için, Türkiye genelindeki 72 şubenin yöneticileri ve bölge müdürleri ile bir araya geldi. “Birlikte Zirveye” mottosu ile İstanbul Marriot Hotel’de gerçekleştirilen organizasyonda, ilk 6 aylık değerlendirmede başarı gösteren şubeler, plaket ile ödüllendirildi.

    Türkiye’nin köklü holdinglerinden Sinpaş güvencesiyle, her gelir grubundan müşterilerini faizsiz finansman desteği ile buluşturan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, 2024 yılının ilk 6 ayını değerlendirmek adına tüm şubelerinin katılım gösterdiği bir etkinlik düzenledi.

    Başarılı şubeler ödüllendirildi

    Organizasyona Türkiye genelindeki 72 şubenin yöneticileri ve bölge müdürleri katıldı. İlk 6 aylık değerlendirme sonucunda başarı gösteren şubeler, Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik ve Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Genel Müdürü Merve Onarlı tarafından takdim edilen plaket ile ödüllendirildi.

    Programda, Eğitmen ve Yazar Hülya Mutlu ile Sinpaş Genel Müdürü Merve Onarlıaçık mikrofon oturumunda kurumsal değerler ve markanın büyüme yolculuğundaki deneyimlerini paylaştı. Açık ve yatay iletişimin önemi, güven, şeffaflık ilkeleri ile büyüyerek birlikte zirveye ilerlemenin adımları ve hedeflerin konuşulduğu etkinliğin ardından, satış ekipleri Hülya Mutlu ile “Psikolojik sermaye yatırımı” seminerine katıldı.

    “Bir araya geldiğimiz organizasyonlar, çok kıymetli”

    Her daim insan kaynağına verdikleri değere odaklandıklarının altını çizen Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Genel Müdürü Merve Onarlı, “Hizmete başladığımız ilk günden beri, çalışanlarımızın kendini değerli hissettiği ve aynı zamanda yeterliliklerini geliştirmelerine destek olan bir anlayışla ilerliyoruz. Bu gibi etkinliklerin de bu değeri beslediğini düşünüyorum. Bir araya geldiğimiz organizasyonlar; farklı şehir ve bölgelerde çalışan satış ekipleri arasında bağ kurma, kurum kültürünü aşılama, aidiyet duygularını güçlendirme ve motivasyon açısından çok kıymetli” açıklamasında bulundu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.