DOLAR 33,9943
EURO 37,8469
ALTIN 2820,585
BIST 9592,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Serge Ferrari iki tırıyla Avrupa turnesine çıkıyor 15 ülkede güneş koruma çözümlerini tanıtacak

    Serge Ferrari iki tırıyla Avrupa turnesine çıkıyor 15 ülkede güneş koruma çözümlerini tanıtacak
    04.09.2024
    A+
    A-

    Serge Ferrari Group’un düzenlediği Soltis Tour, 9-10 Eylül tarihlerinde İstanbul’da başlayacak. Şubat 2025’e kadar sürecek ve iki tırla yapılacak Avrupa turunda, 15 ülke ve 60 farklı noktada güneş koruma çözümleri sergilenecek.

    Esnek kompozit malzeme teknolojisinde dünyanın önde gelen markalarından olan Serge Ferrari Group, ilkini 2023’te gerçekleştirdiği Soltis Tour’un ikincisini düzenliyor. Hafif, dayanıklı ve geri dönüştürülebilir ürün çözümleriyle yapı, endüstri, mobilya ve yatçılık gibi farklı sektörlerin fonksiyonel ve estetik ihtiyaçlarını karşılayan firma, Soltis Tour ile güneş koruma ürünlerini Avrupa’ya tanıtacak.

    Eylül 2024’ten Şubat 2025’e kadar sürecek uluslararası tur, 15 ülke ve 60 farklı noktada güneş koruma profesyonelleriyle buluşacak. Bir önceki edisyonunda 3.000’den fazla profesyonel katılımcıya ev sahipliği yapan tur, bu kez 9.000’den fazla montajcı, üretici, mimar ve meslek profesyoneli ile bir araya gelmeyi hedefliyor. Turun başlangıcına ise ilk kez Türkiye ev sahipliği yapacak. Serge Ferrari tırlarının kapıları, ilk kez 9-10 Eylül’de Hilton Bosphorus Otel’de açılacak.

    Üç farklı konsept aynı tırda görülecek

    Serge Ferrari, büyük ölçekli Avrupa tanıtım turunda daha gelişmiş bir deneyim sunmak için bu yıl iki tır kullanacak. Tırlardan biri markanın yeniliklerini ve teknik performansını sergileyen üç farklı konsept sunacak. “Dönüşüm” konseptinde kumaş üretiminde daha fazla geri dönüştürülmüş malzeme kullanılmasına yer verilecek. “Dış Mekan Güneş Kontrol Deneyimleri” konsepti ise kumaşların direnç, akustik ve şeffaflık gibi kıstaslar üzerinde performanslarının test edilmesine olanak tanıyacak. Bir diğer konsept “İç Mekan Güneş Kontrol Deneyimleri”nde markanın yeni iç mekan güneş kontrol sisteminin ilk tanıtımı yapılacak. Kullanılacak ikinci tır ise Serge Ferrari Group’un partner markalarına ev sahipliği yapacak.

    Ziraat Bankası ve VakıfBank’ın tasarım keşfine çıkılacak

    Soltis Tour etkinliği kapsamında, Serge Ferrari ürünlerinin kullanıldığı modern iki ikonik yapı da tasarımcıların katılımıyla tüm yönleriyle keşfedilecek. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin simgeleri haline gelen Ziraat Bankası ve Vakıf Bank genel merkezlerinin vaka analizleri yapılacak.  9 Eylül saat 17.30’da Aukett Swanke Genel Müdürü Burcu Şenparlak, VakıfBank Genel Merkezi’nde vaka analizi konuşmasını gerçekleştirecek. 10 Eylül saat 17.30’da ise Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü’nde A Tasarım Mimarlık Kurucu Başkanı Ali Osman Öztürk ve A Tasarım Mimarlık Başkan Yardımcısı Levent Çiftçi’nin konuşmacı olarak yer alacağı vaka analizi etkinliği yapılacak.


    Serge Ferrari Group Hakkında:

    Merkezi Fransa’da yer alan Serge Ferrari Group, yaklaşık 50 yıldır hafif mimari ve dış mekan peyzaj uygulamaları için yenilikçi kompozit kumaşlar tasarlıyor, geliştiriyor ve üretiyor. Beş kıtada ve 30’dan fazla ülkede faaliyet gösteren şirket, güneş koruması, çekme mimarisi, modüler yapılar ve mobilya/yatçılık olmak üzere dört stratejik sektörde faaliyet gösteriyor. La Tour du Pin (Fransa), Eglisau (İsviçre), Emmenbrücke (İsviçre) ve Carmignano (İtalya)’da üretim tesisleri bulunan Serge Ferrari Group, üst düzey çözümleri ile dayanıklılık, güvenlik, tasarım, konfor ve ekolojik sorumluluğu ürünlerinde bir araya getiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.