DOLAR 38,0109
EURO 41,6356
ALTIN 3670,708
BIST 9495,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Schneider Electric’te Mehmet Özalp’a yeni görev

    Schneider Electric’te Mehmet Özalp’a yeni görev

    Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric, Türkiye & Orta Asya &  Pakistan Bölgesi Güç Sistemleri Genel Müdür Yardımcılığı görevine Mehmet Özalp’in getirildiğini duyurdu. Son olarak bulunduğu Ortadoğu, Afrika ve SEINT Bölgesi, Endüstri İş Biriminden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde edindiği tecrübelerin ardından yeni görevine atanan Mehmet Özalp, Türkiye, Orta Asya ülkeleri ve Pakistan’da Schneider Electric’in endüstriyel gelişim ve dijital dönüşüm stratejilerinden sorumlu olacak.

     

    Özalp, 2004 yılında Proje Müdürü olarak Schneider Electric’e katıldı ve daha sonra çeşitli alanlarda orta ve üst düzey yöneticilik görevlerini üstlendi. Türkiye, İran ve Orta Asya Bölgesi Endüstri İş Birimi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı da yapan Özalp, son olarak Ortadoğu, Afrika ve SEINT Bölgesi, Endüstri İş Biriminden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

     

    İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden 1999 yılında mezun olan Özalp, aynı yıl başladığı Marmara Üniversitesi Almanca İşletme Bölümü’nde Yüksek Lisans Programı’nı 2002 yılında tamamladı.

     

    Özalp, yeni görevinin yanı sıra son 3 dönemdir üstlendiği Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği (ENOSAD) Yönetim Kurulu Üyeliği görevi ile de Türkiye’de sanayinin gelişimine katkıda bulunan çalışmalar gerçekleştirmeye devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.