DOLAR 33,9762
EURO 37,6709
ALTIN 2727,447
BIST 9771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özgür mekanlar, konforlu yaşam

    Özgür mekanlar, konforlu yaşam
    24.07.2024
    A+
    A-

    Geçmişten günümüze insanların yaşam standartlarını belirleyen en önemli olgu vakit geçirdikleri mekanlardır. İnsanların günlük rutinleri arasında fark etmeden gerçekleştirdikleri aktiviteler mekân kurgusu ve konforuyla bütünlük içinde gerçekleşir. Peki mekânı kendi kişisel özelliklerinize ve zevklerinize göre tasarlama imkânı olsaydı en ideal yaşam alanını kurgulayabilir miydiniz?

    Farklı Ölçü ve Çeşitte Banyonuza Uyum Sağlayan Mobilyalar

    Yenilikçi, modern ve üstün fonksiyonel nitelikleriyle Perra, kullanıcılara Mix&Match özelliği ile özgürlük tanırken banyoda elegant bir atmosfer yaratır. Farklı modül seçenekleriyle çekmeceli ve dolaplı seçenek sunan Perra, saklama alanlarında daha pratik bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Tüm ölçülerdeki tezgâhın yanında +25 cm’lik ek modülü ile ihtiyacınıza uygun bir banyo kurgusu yaratmanızı sağlıyor. Zeytuni, Beyaz, Latte, Tarçın, Ocean renkleriyle geniş bir kartela sunan Perra kişiliğinize en uygun rengi seçmenize yardımcı oluyor. Yuvarlak, dikdörtgen, çerçeveli ve çerçevesiz ayna seçenekleriyle kendinize dilediğiniz perspektiften bakmanızı sağlayan Perra, yaşam alanınıza lüks ve özgür banyo deneyimi sunuyor. Modern banyolara neoklasik bir cevap veren Perra tasarımı ile İtalya A Design Awards’ta kendi kategorisinde bronz ödüle layık görüldü. Creavit vitrifiye ürünleriyle birlikte kombinleyerek hijyenik, akıllı ve estetik bir banyo yaratabileceğiniz mobilya her ayrıntısı ile yaşamınıza konfor ve düzen sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.