DOLAR 34,2084
EURO 37,3108
ALTIN 2946,493
BIST 8830,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özak GYO kalitesi ile Dragos’ta yeni yaşam başlıyor

    Özak GYO kalitesi ile Dragos’ta yeni yaşam başlıyor
    16.10.2024
    A+
    A-

    Nitelikli projeleriyle yaşama değer katan Özak GYO’nun, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki ilk projesi Özak Dragos için lansman öncesi satışlar başladı. Toplam 458 konuttan oluşan proje Ağustos 2026 tarihinde teslim edilecek. Özak Dragos; merkezi konumu, dinamik sosyal yaşamı, kolay ulaşımı ve sıcak komşuluk ilişkileriyle ailelere konforlu bir yaşam olanağı tanıyacak.

    Hayata geçirdiği projelerde sadece bir yaşam alanı değil aynı zamanda yaşam biçimi de geliştiren Özak GYO, ev sahibi olmak isteyenleri ferah ve konforlu bir yaşam alanı ile buluşturmaya hazırlanıyor. Büyükyalı, Özak Göktürk, Özak Doa Göktürk, Özak Duyu Göktürk, Hayat Tepe Bayrampaşa, Hayat Tepe Suites Bayrampaşa gibi projelerle sektördeki trendleri belirleyen Özak GYO, Özak Dragos projesi ile de bu vizyonunu sürdürecek.

    Peşin + 15 ay taksit ve %0 faiz imkanı ile Yeni Yaşam Alanları Sunuluyor

    Toplam 458 konuttan oluşan Özak Dragos projesinde lansman öncesi avantajlı satış süreci başladı. Peşin + 15 ay taksit ve %0 faiz imkanı ile satışa sunulan daireler, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile her ailenin ihtiyacına hitap ediyor. Geniş, ferah ve modern tasarımıyla öne çıkan daireler, sakinlerine konforlu bir yaşam vadediyor. Projenin teslim tarihi ise Ağustos 2026 olarak belirlendi.

    Özak GYO’nun Anadolu Yakası’ndaki ilk projesi olan Özak Dragos, yalnızca merkezi konumuyla değil, aynı zamanda sunduğu dinamik sosyal yaşam, kolay ulaşım ve samimi komşuluk ilişkileri ile de aileler için ideal bir yaşam alanı yaratmayı hedefliyor. E5 otoyolu, metro ve deniz yolu gibi ulaşım seçeneklerinin yanı başında yer alan proje, sakinlerine şehrin içinde huzurlu bir yaşam sunuyor.

    Şehrin İçinde, Karmaşanın Dışında Yeni Bir Yaşam Alanı

    Özak Dragos, sunduğu konum avantajıyla dikkat çekiyor. Proje, AVM’ler, şehir ve devlet hastaneleri, üniversiteler ve kültür merkezleri gibi önemli noktalara oldukça yakın bir mesafede konumlanıyor. E5 otoyolu ve metro hattının yanı başında bulunan Özak Dragos, ulaşım kolaylığıyla sakinlerine şehirde olmanın avantajlarını sunuyor. Esenkent Metro Durağı ve

    Marmaray Cevizli Durağına sadece 5 dakikalık uzaklıkta yer alması, aynı zamanda deniz yolu ulaşımına olanak tanıyan sahil yakınlığı ile de ulaşım seçeneklerini çeşitlendiriyor.

    Şehirle proje sakinleri arasında bir kalkan görevi gören Özak Dragos, sakinlerine şehrin dinamizmi içinde, karmaşanın dışında huzurlu bir yaşam sunuyor. Ayrıca, projeye yakın parklar ve yeşil alanlar da aileler ve doğa severler için büyük bir avantaj sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.