DOLAR 34,0636
EURO 37,9131
ALTIN 2815,104
BIST 9758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nef Vakfı 2024 Yüksek Öğrenim Burs başvuruları başlıyor

    Nef Vakfı 2024 Yüksek Öğrenim Burs başvuruları başlıyor
    09.09.2024
    A+
    A-

    Üniversite öğrencilerine burs desteğine devam eden Nef Vakfı’nın ‘Yüksek Eğitim Bursu’ başvuru tarihleri belli oldu. KYK bursu ve öğrenim kredisi almanın engel olmayacağı burs başvuruları için 13-22 Eylül tarihleri arasında www.nefvakfi.org adresinden online başvuru yapılabilecek.

    2015 yılından günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik fayda sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması amacıyla farkındalık faaliyetlerine devam eden NEF Vakfı, öğrencilerin eğitim hayatına bu yıl da yüksek öğrenim burslarıyla destek oluyor.

    KYK bursu ve öğrenim kredisi almanın engel olmayacağı burs başvuruları için www.nefvakfi.org adresinden online başvuru yapılabilecek. Başvurular 13 Eylül 2024’te başlayıp, 22 Eylül 2024’te sona erecek.

    Nef Vakfı yüksek öğrenim burs başvurularında; 6 Şubat deprem afetinde ailesini kaybetmiş, kalıcı sağlık sorunu yaşayan öğrencilerle birlikte ebeveynleri hayatta olmayan ve üniversite giriş sınavında yüksek başarı sıralamasına sahip olan öğrenciler öncelikli olarak değerlendirilecek.

    Bireysel ve toplumsal zenginliklerin ortaya çıkması ve yaşatılmasına katkıda bulunma hedefiyle günümüzde çok sayıda farkındalık çalışmasına imza atan Nef Vakfı, Türkiye genelinde devlet üniversitesinde okuyan öğrencilere 10 ay boyunca kesintisiz olarak sunduğu burs ile ‘Verdiğimiz kadar zenginiz, varlığımız kadar değil’ misyonuna da katkıda bulunuyor.

    Başvuru kriterleri;

    • T.C Vatandaşı olmak
    • Ülkemizde bulunan devlet üniversitelerinin lisans bölümlerinde okuyor olmak
    • 4 yıllık lisans bölümlerinin 1.2.3 sınıflarında okuyor olmak (4.sınıf ve Hazırlık sınıfı öğrencileri başvuru kapsamına dahil edilmemiştir.)
    • Öğrenim süresi 5 ve 6 yıl olan bölümlerde okuyan öğrencilerin son sınıfları başvuru kapsamına dahil edilmemiştir.
    • Başvuru gerçekleştiren öğrenci ve aile fertleri üzerine tapu kaydı ve araç kaydı olmaması

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.