DOLAR 34,1591
EURO 37,2195
ALTIN 2953,258
BIST 9024,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marmara Park AVM, “Mesut Abi Merhaba” projesiyle “Bronz Stevie Ödülü” nü kazandı

    Marmara Park AVM, “Mesut Abi Merhaba” projesiyle “Bronz Stevie Ödülü” nü kazandı
    17.10.2024
    A+
    A-

    ECE Türkiye tarafından yönetilen Marmara Park AVM, ünlü televizyoncu Mesut Yar ile gerçekleştirdiği “Mesut Abi Merhaba” adlı dijital projesiyle büyük bir başarıya imza attı. Proje, “Yılın Sosyal Medya Odaklı İletişim ve Halkla İlişkiler Kampanyası” kategorisinde “Bronz Stevie Ödülü” ne layık görüldü.

    Geçtiğimiz yıl YouTube platformu için ürettiği özgün içeriklerle Stevie International Business Awards’un “Yılın Marka Deneyimi – Tüketici” kategorisinde de Bronz Ödül almaya hak kazanan Marmara Park AVM, YouTube kanalındaki izlenme oranlarını yüzde 600 artırarak marka bilinirliğini pekiştirdi. İçerik üreticisi Zeynep Rana Aybar’ın organizasyon ve yapımcılığını üstlendiği renkli projeler ile AVM, dijital dünyada varlığını daha da güçlendirdi.

    Dev dünya markalarının yarıştığı “The Stevies” in düzenlediği ödül gecesinde Bronz ödülü teslim alan ECE Türkiye Pazarlama ve Marmara Park AVM Müdürü Selma Birinci Aslan, “üst üste iki yıldır Marmara Park AVM projelerine verilen bu ödülü çok değerli bulduğunu ve yaratıcı projelerle temsil ettikleri markayı zirveye taşımakta kararlı olduklarını” söyleyerek, “bu yıl da ödülü almamızı sağlayan tüm ekip arkadaşlarıma, özellikle de Mesut Yar ve Zeynep Rana Aybar’a teşekkür ediyorum” dedi.

    Marmara Park’ın 12’nci yılına özel olarak geliştirilen “Mesut Abi Merhaba” projesi, alışveriş merkezi ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim sundu. Yılın 12 ayına yayılan bu dijital projede, AVM içerisinde ünlü televizyoncu Mesut Yar’a rastlayıp “Mesut Abi Merhaba” diyen ilk kişi, Mesut Yar’ın sunduğu iki zarftan birini seçme şansını yakalıyor ve zarflardan biri 1.200 TL, diğeri ise 12.000 TL değerindeki hediye çeklerinden almaya hak kazanıyor. Kazananlar, bu deneyimlerini Marmara Park AVM’nin Instagram hesabında paylaşılan videolarla ölümsüzleştiriyor. Mesut Yar ile hazırlanan içerikler, proje süresince Marmara Park’ın Instagram kanalında yayınlanmaya devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.