“Markanı Yarat, Farkını Yarat” Eğitimi Balıkesir’de

Büyük veri analizi ve yapay zeka ile kullanıcılara gayrimenkul değerleme hizmeti sunan Endeksa, sektör profesyonellerine artı değer katmak için başlattığı eğitim serilerine devam ediyor. Endeksa Masters sponsorluğunda satış ve performans eğitmeni Gökçe Ilgaz tarafından verilen “Gayrimenkul Sektöründe Markanı Yarat, Farkını Yarat” eğitimi, 16 Nisan’da Balikesir’de olacak. Balıkesir Ticaret Odası Barış Aydın Meclis Salonu’nda 10.00’da gerçekleşecek etkinlikte, pazarlama ve satış ilişkisi, markalaşma stratejileri, rekabetçi alanların belirlenmesi ve bireysel marka oluşturma gibi konular ele alınacak.
Gayrimenkul profesyonelleri bu eğitimde, kendi markalarını nasıl oluşturabileceklerini, markalaşma stratejilerini ve rekabet avantajı sağlamanın yollarını öğrenecekler. Pazarlama ve satış arasındaki ilişki, marka kavramı ve pazarlamanın bileşenleri, marka olma yolları, markanın varlık nedeni ve değerleri, rekabetçi alanların sahiplenilmesi, bireysel markalaşma stratejileri ve kendi markanızı güçlendirmek için atılacak stratejik adımlar, eğitimde ele alınacak başlıklardan.
Kurulduğu günden beri gayrimenkul sektörüne kazandırdığı yenilikçi yaklaşımıyla tanınan Endeksa’nın, Endeksa Masters programı, sektör profesyonellerinin kariyerlerinde artı değer yaratmaya odaklanıyor. 16 Nisan’da düzenlenecek olan eğitime kaydolmak ve detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Gökçe Ilgaz Hakkında:
9 Eylül Üniversitesi Ekonometri mezunu Gökçe Ilgaz, satış, performans ve iletişim eğitmenidir. 2013’te kendi eğitim ve koçluk şirketini kurarak birçok büyük şirkete eğitim ve danışmanlık verdi. 2014’ten itibaren gayrimenkul sektöründe uzmanlaşarak Türkiye, Gürcistan ve Azerbaycan pazarlarında 15.000’den fazla danışmana eğitimler verdi. Gökçe Ilgaz, NLP Master Practitioner ve ICF Akredite Koç olarak bireysel performans koçluğu da yapmaktadır.