DOLAR 34,222
EURO 37,3138
ALTIN 2943,232
BIST 8816,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koçtaş’ın mobilya teşhir alanları büyük ilgi görüyor

    Koçtaş’ın mobilya teşhir alanları büyük ilgi görüyor
    02.10.2024
    A+
    A-

    Ev geliştirme perakendeciliğinin lider markası Koçtaş, 42 büyük formatlı Bigbox ve 15 mahalleli formatlı Koçtaş Fix mağazasında; toplamda 3.000 metrekare alanda yer verdiği mobilya teşhir bölümleri ile müşterilerine dokunsal bir alışveriş deneyimi sunuyor. Koçtaş müşterileri, Türkiye’nin ilk ve tek ev geliştirme pazaryeri olan web üzerinden satılan mobilyaları görme ve yakından inceleme fırsatı yakalıyor. 

    Satış ve hizmet kanallarını her geçen gün genişleten Koçtaş, müşterilerine yeni alışveriş deneyimleri sunmaya devam ediyor. Özellikle mobilya sektöründeki öncülüğünü bir adım ileriye taşıyan Koçtaş, 42 büyük formatlı Bigbox ve 15 mahalleli formatlı Koçtaş Fix mağazasında; toplamda 3.000 metrekareden oluşan mobilya teşhir alanları ile müşterilerinin alışveriş deneyimini en üst noktaya taşıyor. Koçtaş müşterileri, sadece web üzerinden satışı yapılan bu mobilyaları yerinde görme, dokunma ve inceleme fırsatı yakalıyor. Koçtaş mağazalarındaki bu alanlar sektördeki yeni trendlerin sergilendiği, müşterilere ilham veren ve ev yaşamına dair yaratıcı fikirler sunan bir platform olarak öne çıkıyor.

    DEKORASYON FİKİRLERİ DOĞUYOR 

    Görsel zenginlik, dokunsal deneyimler ve ilham verici tasarımlar sunan mobilya teşhir alanları, Koçtaş müşterilerinin sosyalleşmesine de imkan tanıyor. Yenilikçi ve estetik mobilya koleksiyonlarını deneyimleme fırsatı sunan Koçtaş, müşteri beklentilerini en üst seviyede karşılıyor. Koçtaş müşterileri tarafından çok sevilen ve beğenilen bu teşhir alanları, yaşam alanlarını yenilemek isteyenler için yaratıcı dekorasyon fikirlerine de destek oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.