KidzMondo’da “Bi’ Parça Alaska Günleri” başlıyor

Çocuklar soğuk kış günlerinde KidzMondo Kış Festivali ile eğlenceye doyacak. Kış Festivali kapsamında gerçekleşecek Bi’ Parça Alaska Günleri’nde ise buz ülkesine doğru keyifli bir yolculuğa çıkacak, igloları ve kutup ayılarını keşfedecek.
Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan çocukların eğlence & öğrence şehri KidzMondo, soğuk kış günlerinde çocuklar eğlenceye doysun diye Kış Festivali düzenliyor. Kış Festivali kapsamında Amerika’nın gözlerden uzak buz cenneti Alaska, KidzMondo’ya taşınıyor.
15 Kasım-13 Aralık tarihleri arasında Alaska simgeleriyle donatılacak olan KidzMondo’da çocuklar; müziklerinden kıyafetlerine, danslarından ikramlarına kadar Alaska yaşamına tanıklık edecek. Yerli halkı, sonsuz dağları ve vahşi yaşamı ile hem doğaseverlerin hem de macera tutkunlarının gözdesi olan Alaska’yı KidzMondo’da keşfedecek olan çocuklar hem eğlenecek hem öğrenecek.
KidzMondo’nun minik ziyaretçileri, Alaska’ya özgü yaratıcılık atölyesi ve yüz boyama etkinliğine katılabilecek, Faber Castell biriminde yapılan atölyelerde el becerilerini geliştirecek.