Görsel Dünyada Kadın Olmak her açıdan tartışıldı
Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu (GKLP) ve Marketing Türkiye Dergisi işbirliği ile düzenlenen görsel iletişimde kullanılan kodun aslında ‘söz’ değil ‘görsellik’ olduğu ana fikrinden doğan‘Görsel Dünyada Kadın Olmak’etkinliği, toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasına yeni bir bakış açısı sundu.
DOTkanyon’da düzenlenen panele, pazarlama stratejileri ve marka yönetimi alanındaki uzmanlığı ile uluslararası arenada söz sahibi Akan Abdula, Türkiye’de nöro pazarlama denilince akla gelen en önemli uzman Yener Girişken, Türkiye’de geniş kitlelere, psikolojinin insan ihtiyaçları ve iş hayatının problemleri için bir çözüm olduğunu gösteren Prof.Dr. Acar Baltaş, liderlik ve yönetim becerileri, müzakere ve çatışma yönetimi ve strateji konularında eğitim ve konferanslar düzenleyen Yönetişim Düşünürü Fazıl Oral, Türkiye’ye ilham ve cesaret veren 48 kadından biri olarak seçilen Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu Başkanı Av. Pınar Ersin Kollu konuşmacı olarak katıldı.
Gazeteci Yazar Günseli Özen’in moderatörlüğünü üstlendiği panelde, Akan Abdula ‘Dijital dünyada kadınlara yönelik görsel kodlar’, Prof.Dr. Acar Baltaş ‘Kadınların yönettiği bir dünyada yaşamak’, Yener Girişken ‘Kadınlara etki eden görsel dünya’, Yönetişim Düşünürü Fazıl Oral ‘Yaratıcılık&Liderlik’ ve Türkiye’ye ilham ve cesaret veren 48 kadından biri olarak seçilen Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu (GKLP) Başkanı Av.Pınar Ersin Kollu ‘Bu cesareti nereden buldum?’ başlıklı konuşmaları ile bizi etkileyen, düşünmeye sevk eden ve harekete geçiren algoritmaları yeniden nasıl kodlarız ve değiştiririz’i masaya yatırdı.