DOLAR 34,1259
EURO 38,0883
ALTIN 2893,177
BIST 10037,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gedik Yatırım, Başkent Private Şube yatırımcılarına hizmet vermeye başladı

    Gedik Yatırım, Başkent Private Şube yatırımcılarına hizmet vermeye başladı
    24.09.2024
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, yatırımcılarına bulundukları her yerde kaliteli ve hızlı hizmet sunmak üzere şube ağını genişletiyor. Sektörde bir ilk olan Private Şube yapılanmalarının hızla büyüdüğüne dikkat çeken Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Onur Topaç, “Gedik Yatırım olarak, sektörde her alanda liderlik vizyonumuzla hareket ediyoruz. Ankara’da açtığımız Başkent Private şubemizle Türkiye genelinde şube ağımızı genişletmenin toplamda 33 il 69 şube ve şu an itibariyla 8. private şubemizi açmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

    Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, ülke genelinde şubeleşmesini hız kesmeden sürdürüyor. Gedik Yatırım, geçtiğimiz aylarda hizmet ağına eklediği Tekirdağ Şube ve Isparta Private şubesi ile sektörde şube ağı en geniş şirket olarak pozisyonunu güçlendirdi. Sektörde bir ilk olan Private Şube yapılanmasının 8.sini 20 Eylül 2024’te Başkent Private Şube olarak Ankara’da açtı.

    Başkent Private şubesinin açılışında konuşan Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Onur TopaçGedik Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Tosun ve Gedik Yatırım Şube Satış Yönetimi Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Ergün KoşucuPrivate Şubeler Direktörü Orkun Yurttepe, Başkent Private Şube Müdürü Fatih Akşam, şube çalışanları ve yatırımcıların katıldığı bir törenle yapıldı.

    Açılışta bir konuşma yapan Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Onur Topaç, “Gedik Yatırım olarak, sektörde her alanda liderlik vizyonumuzla hareket ediyoruz. Ankara’da açtığımız Başkent Private şubemizle Türkiye genelinde şube ağımızı genişletmenin toplamda 33 il 69 Şube ve şu an itibariyla 8. private şubemizi açmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. 714’e ulaşan çalışan sayımızla ve bugün 8. şubemizi açtığımız Gedik Yatırım Başkent Private ile yatırım serüvenimizde kapsamlı ve profesyonel destek ekibimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu büyüme sürecinde başarılı çalışmalarından dolayı çalışma arkadaşlarıma ve bize duydukları güven için yatırımcılarımıza teşekkür eder, yeni şubemizin hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

    Yatırım piyasalarındaki 33 yıllık deneyimi ve sayısı her geçen gün artan çalışanıyla mevcut ve potansiyel yatırımcılarına kaliteli ve hızlı bir hizmet deneyimi yaşatmayı amaçlayan Gedik Yatırım, önümüzdeki dönemde de Private Şube açılışlarına ağırlık verecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.