DOLAR 33,9264
EURO 37,5515
ALTIN 2764,492
BIST 9463,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Filli Boya’dan Tam Silinebilir ve Yıkanabilir Boya: Momento Silan

    Filli Boya’dan Tam Silinebilir ve Yıkanabilir Boya: Momento Silan
    21.08.2024
    A+
    A-

     Türkiye’nin en sevilen ve güvenilen boya markası Filli Boya, Aktif Silikon Teknolojisi kullanarak geliştirdiği tam silinebilir ve yıkanabilir özelliği olan Momento Silan iç cephe boyasıyla her mevsim öne çıkıyor. İpeksi mat® bitişli dokuya sahip su bazlı boya, iç mekanlara ferahlık kazandırıyor. Momento Silan, gelişmiş teknolojisiyle hijyenik bir çözüm sağlıyor ve farklı zevklere hitap eden geniş ürün seçkisini sunuyor.

    İlham veren renkleri ile renk liderliğini sürdüren Filli Boya, yenilikçi teknolojileriyle iç cephe boyalarında fark yaratmaya devam ediyor. Hem silinebilir hem de yıkanabilir özellikleriyle öne çıkan iç cephe boyası Momento Silan, Filli Boya tarafından Aktif Silikon Teknolojisi kullanılarak geliştirildi.

    Filli Boya Momento Silan renkleri, uzun süre boyunca ilk günkü canlılığını koruyor. Boyanın uygulandığı yüzeylerde kir ve lekelere karşı dayanıklılık sağlayan teknoloji, hijyenik bir çözüm sunarak aynı zamanda ev içi temizleyiciler ve bezle kolayca temizlenebiliyor. Defalarca silinebilen ve yıkanabilen boya, hem renk tonunu ve ipeksi dokusunu hem de özelliklerini muhafaza ederek verimli bir kullanım imkânı sunuyor. Hijyenik kullanım deneyimiyle Momento Silan, iç mekanlarda her daim tazelenmiş bir hissi de beraberinde getiriyor. Yüksek örtücülük sunan Filli Boya kalitesiyle geliştirilmiş boya, yüzeye mükemmel şekilde tutunuyor. İç mekanlara ferahlık kazandıran Momento Silan bunun yanında, su bazlı yapısı sayesinde uygulama sırasında rahatsız edici koku bırakmama açısından da avantaj sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.