DOLAR 33,9762
EURO 37,6709
ALTIN 2727,447
BIST 9771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Divan Ankara Otel’e Haute Grandeur’den iki ödül birden

    Divan Ankara Otel’e Haute Grandeur’den iki ödül birden
    09.07.2024
    A+
    A-

    Ankara’nın kültür, sanat ve eğlence hayatının merkez üssü Çankaya’da yer alan 

    Divan Ankara Otel’e, Haute Grandeur Awards’ta iki kategoride ödüle layık görüldü. Divan Ankara, “Türkiye’nin En İyi Kongre Oteli” ve “Türkiye’nin En İyi Spa Oteli” seçildi.

    Her yıl dünya genelinde mükemmel kalitedeki servisleri ve hizmet kalitesiyle otelleri değerlendiren ve dünyanın saygın ödüllerinden biri olan Haute Grandeur ödülleri sahiplerini buldu. Haute Grandeur; çağdaş atmosferi, merkezi konumu ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tüm etkinliklerin adresi olan Divan Ankara Otel’i, “Türkiye’nin En İyi Kongre Oteli” ve “Türkiye’nin En İyi Spa Oteli” olarak ödüllendirdi.

    Haute Grandeur Global Hotel Awards Hakkında 

    Haute Grandeur Global Hotel Awards, küresel otel endüstrisindeki en yüksek başarıları onurlandırmak için 2014 yılında kurulmuştur. 7 kıta, 172 ülke ve 90 kategoride, seçkin otellerin olağanüstü hizmet ve kalitesini ölçümleyen Haute Grandeur Global Awards, otellerin pazar değerini artırma gücüne ve konuklar üzerinde doğrudan etkiye sahiptir. Otel endüstrisi için Haute Grandeur Global Hotel Awards’ı kazanmak, bir ödülden daha fazlasıdır; misafirlere garantili konaklamanın altın bir damgasını sunar. 

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.