DOLAR 34,1131
EURO 38,1074
ALTIN 2867,834
BIST 9923,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Depremzedeler Termo Teknik’in Termolux serisi radyatörleri ile ısınacak

    Depremzedeler Termo Teknik’in Termolux serisi radyatörleri ile ısınacak

    Deprem bölgesinde hızla devam eden konut projelerinde Termo Teknik’in Çorlu’da bulunan fabrikasında üretilen Termolux Klasik serisi radyatörler kullanılıyor.

    Geçtiğimiz yıl Şubat ayında meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinin ardından başlatılan yeni konut projeleri hızla hayata geçiriliyor. Depremde evlerini kaybedenlerin barınma ihtiyacını çözmek amacıyla Diyarbakır, Gaziantep, Adıyaman, Osmaniye, Kahramanmaraş, Elazığ, Hatay ve Malatya’da inşa edilen binlerce konutta Termo Teknik’in Termolux serisi radyatörleri kullanılıyor.

    Avrupa’nın en büyük ısı sistemleri tedarikçileri arasında yer alan Termo Teknik’in Çorlu’da bulunan yıllık kapasitesi 5.5 milyon adet olan Dünyanın en büyük radyatör fabrikasında, ileri teknoloji ve çelik sac kullanılarak üretilen Termolux serisi radyatörler taşıdıkları özellikler ile mekanlara şıklık katıyor ve verimli ısınma olanağı sunuyor; Antarktika’nın da içinde bulunduğu 7 kıtada, 50’nin üzerinde ülkede kullanıcıların tercihi oluyor.

    Sağlamlık, yüksek ısıl verimlilik, 10 yıla varan garanti süresi gibi seçkin özelliklere sahip olan, Türkiye’de ve dünyanın farklı ülkelerinde kamu ve özel sektörün büyük projelerinde tercih edilen Termolux serisi radyatörler şu özellikleri ile öne çıkıyor:

    TERMOLUX KLASİK

    Termo Teknik’in toplam 120 milyon dolar yatırım yapılan fabrikasında, EN 442 & BS EN ISO 9001 standardında, robotik hatlarda, normal koşullarda 10 bar basınca dayanıklı olarak üretilen Termolux Klasik radyatörler, 13 bar’a kadar basınç testine tabi tutuluyor. Radyatörlerin 10 yıl garantisi bulunuyor.

    Termolux Klasik radyatör serisinin parçası olarak Termo Teknik fabrikasında üretilen dikey su kanallı radyatörler, yüksek ısıl verimlilik ile dayanıklılığının yanı sıra, parlak ön yüzeyleri ve kolaylıkla monte edilebilme özellikleri ile dikkat çekiyor. Farklı ebat ve boyutlarda çok sayıda seçenek sunan, kullanıldıkları mekân ile bütünleşen radyatörler, iç mekanların görünümünü zenginleştirmek isteyenlere için de önemli bir seçenek oluşturuyor.

    RENKLİ RADYATÖR

    Beyaz ve antrasitin yanı sıra farklı renklerde üretim yapmak amacıyla 2023 yılında devreye alınan, üretim ve çevre açısından bir çok avantaja sahip olan 750 metrelik yeni toz boya hattı ile Termo Teknik panel radyatörler, her bir kurumsal müşterinin talebine uygun renkte ve sayıda, beyazın ve antrasitin yanı sıra farklı renklerde de üretiliyor.

    Termo Teknik’in, yüksek mühendislik kalitesi ve üretim yönetimi uzmanlığının göstergesi olan bu üretim aracılığıyla, inşa edilen mekanların mimari özellikleri ve dekorasyonuna katkı sunacak şık radyatörler kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

    Geniş Servis ve Bayi Ağı

    Termo Teknik, Türkiye’nin tamamında, 180 yetkili servis ağı, 200’ün üzerinde bayi ve 500’ün üzerinde satış noktası ile tüketiciye ulaşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.