DOLAR 33,987
EURO 37,8404
ALTIN 2821,099
BIST 9577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DemirDöküm, yeni yaşam alanlarında ısı ve konforun merkezi olmayı sürdürüyor

    DemirDöküm, yeni yaşam alanlarında ısı ve konforun merkezi olmayı sürdürüyor

    İklimlendirme sektörünün öncü markası DemirDöküm, yeni yapılan ve yapımı devam eden projelerde ilk tercih olmaya devam ediyor. Çevreye duyarlı, üstün teknolojiye sahip ürünleriyle öne çıkan DemirDöküm, Marmara ve İç Anadolu bölgelerinde yükselen 4 karma yaşam projesinde 2.000’e yakın dairenin ısı konforunu MaxiPremix ile sağlayacak.

    DemirDöküm, geniş ürün gamıyla yeni yükselen konut, iş yeri ve konsept projelerin gözdesi olmayı sürdürüyor. Türkiye’nin yanı sıra 40’a yakın ülkede ısı konforuyla özdeşleşen DemirDöküm, Marmara ve İç Anadolu Bölgesi’nde yükselen dört karma yaşam projesinin daha ilk tercihi oldu.

    İklimlendirme sektöründe ilk kombi, yoğuşmalı kombi, şofben ve radyatör üreticisi unvanına sahip olan şirket, kullanıcılarına yüzde 108 verimlilik sağlayan MaxiPremix kaskad kazanı ile Ankara ve İstanbul’un yeni yıldız projelerinde yer aldı. Ankara’nın yeni gözdesi Velux Ankara, İstanbul’un yükselen değeri Flat 24, Başakport ve Ferko Line’da yaklaşık 2.000 yaşam alanı DemirDöküm konforuyla ısınacak.

    ISINMA İHTİYACINA GENİŞ ÇÖZÜM

    Toplu konut projelerinde tüm ihtiyaçlara üstün teknolojilerle geliştirdiği geniş ürün gamıyla yanıt veren DemirDöküm’ün yeni nesil yoğuşmalı kazanı MaxiPremix, ergonomik tasarımı ve kompakt boyutlarıyla öne çıkıyor. Bireysel konutlar, rezidanslar, merkezi sistemle ısınan binalar, alışveriş merkezleri, işletmeler ve hastaneler gibi alanlarda kullanılmak üzere geliştirilen ürünün 100 ve 150 kW kapasite seçenekleri bulunuyor. Hem hermetik hem de standart bacaya montaja uygun olarak geliştirilen MaxiPremix, MiPro kontrol paneli ile 7 cihaza kadar kaskad yapabilme imkânıyla yüksek kapasite ihtiyaçlarına en uygun çözümü sunuyor.

    Sahip olduğu özelliklerle eski nesil kazanlara kıyasla ilk yatırım ve işletme maliyetinde önemli avantajlar sunan MaxiPremix, sıralı çalışma veya gerekli kapasiteyi tüm cihazlara paylaştırma özellikleri ile maksimum verim ve sistem ömrü sağlıyor. Karmaşadan arındırılmış, fonksiyonel ve kolay kullanımıyla tüketici dostu olan MaxiPremix, DemirDöküm güvencesindeki yüksek hizmet kalitesi ile satış sonrası hizmetlerde de kullanıcılarına kazandırmayı hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.