DOLAR 34,5596
EURO 36,0143
ALTIN 2998,864
BIST 9432,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Danfoss dünyaya üç boyutlu bir iz bırakmaya hazır

    Danfoss dünyaya üç boyutlu bir iz bırakmaya hazır

    Danfoss, Danimarka’da açtığı 3D baskı teknolojisi merkezi ile dijital dönüşümüne doğru dev bir adım daha attı.

    Danfoss, genel merkezinin bulunduğu Danimarka’da dünya genelinde açacağı üç adet 3D baskı merkezinden ilkinin açılışını gerçekleştirdi. Nordborg’da yer alan bu ilk merkez, Avrupa Birliği ülkeleri içinde farklı iş alanlarından tüm çalışanlarına katmanlı üretilen (3D baskılı) prototip ve parçaları edinme ile uzman yardımı alma imkanı sunacak.

    Danfoss CEO’su Kim Fausing, 3D baskının, Danfoss’un dijital dönüşümünün önemli bir parçası olduğunu ve teknolojinin sağladığı birçok imkandan büyük beklentileri olduğunu belirtti.

    HP 4200, İskandinavya’da bir son kullanıcının kulanımına sunulan ilk tip cihaz olma özelliğini taşıyor. Söz konusu teknoloji, diğer toz bazlı 3D baskı teknolojilerinden on kat daha hızlı oluşuyla dikkat çekiyor. CEO Kim Fausing, “Hava Veri Modülü (ADM) merkezlerimizin ilkiyle, ileriye dönük büyük bir adım daha atıyoruz” dedi.

    Danimarka’da açılan merkeze ek olarak Kuzey Amerika’da açılacak merkezin çalışmaları devam ederken, üçüncü merkezin ise Asya’da faaliyet göstermesi planlanıyor.

    Danfoss’un Teknolojiden Sorumlu Başkanı Andre Borouchaki ise “Bu merkezler, Ar-Ge ve geliştirme süreçlerimizin hızlandırılmasına yardımcı olacak, böylece ürünlerin piyasaya çıkışını hızlandıracak, üretim verimliliğini optimize edecek ve geleceğin ürünlerini daha hızlı tasarlamamıza imkân sağlayacak” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.