DOLAR 34,1049
EURO 38,0241
ALTIN 2826,397
BIST 9741,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dalmaçyalı Organic Silikonlu Kaplamalar Renxmatik sistemi ile anında renkleniyor

    Dalmaçyalı Organic Silikonlu Kaplamalar Renxmatik sistemi ile anında renkleniyor
    12.09.2024
    A+
    A-

    Türkiye’nin öncü dış cephe ısı yalıtım markası Dalmaçyalı, Renxmatik Renklendirme Sistemi sayesinde binlerce rengi Dalmaçyalı Organic Silikonlu Kaplamalar’ı ile buluşturuyor. Kullanıma hazır olması sayesinde işçilik ve zamandan tasarruf sağlayan Dalmaçyalı Organic Silikonlu Kaplamalar, 3 doku alternatifi ile Renxmatik Renklendirme Sistemi’nde anında renklendirilerek uygulamanın hızına hız katıyor.

     

    Dış cephe ısı yalıtımında Türkiye’nin öncü markası olan Dalmaçyalı, kullanıma hazır dekoratif kaplama grubunda yeni bir sayfa açıyor. Günümüzde artan işçilik maliyetleri sebebiyle pratik ve hızlı uygulanan ürünlere talep giderek artıyor. Dış cephe ısı yalıtım uygulamaları veya yenilemelerinde, Dalmaçyalı Organic Silikonlu Kaplama’nın kendinden renkli ve kullanıma hazır olması, uygulamadaki aşamaları azaltıyor, hem tüketici hem de ustalara zaman kazandırıyor.

     

    Organic Silikonlu Kaplamalar’ını Renxmatik renklendirme makinelerinde, Filli Boya dış cephe renk kartelası ve binlerce farklı renk alternatifi ile renklendirebilir hale getiren Dalmaçyalı, bu sayede satış noktalarında doğrudan renklendirilmeye hazır ürünleri, müşterilerini bekletmeden istenilen renkte anında renklendirerek talebi hızlıca karşılayabilecek.

     

    Anında renklendirme, hızlı ve pratik uygulama

     

    Aktif Silikon Teknolojisi ile yüksek su iticilik ve nefes alma performansına sahip olan Dalmaçyalı Organic Silikonlu Kaplamalar’ın kullanıma hazır ve kendinden renkli olması ayrıca işçilik ve zamandan da tasarruf sağlıyor. Uygulamaya hız katan Dalmaçyalı Organic Silikonlu Kaplamalar, darbe ve dolu dayanımına ait test raporlarıyla dış cephelere dayanıklılık kattığını da belgeliyor. Dalmaçyalı Organic Sıvalar ile beraber kullanıldığında ilgili standartlara göre 5 kata kadar daha yüksek darbe dayanımına sahip olmasının yanı sıra dolu yağışı gibi cepheye zarar verebilecek darbelere ise ekstra dayanıklı.

     

    İnce tane (1,5 mm), tane (2,0 mm) ve çizgi (3,0 mm) olmak üzere üç farklı doku alternatifinde doğal bir görünüm sunan Dalmaçyalı Organic Silikonlu Kaplamalar ile dış cepheler artık hızlı bir şekilde dayanıklılık ve estetiğe kavuşabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.