DOLAR 34,2271
EURO 37,2249
ALTIN 2998,464
BIST 8793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cumhuriyet Coşkusunda Hatay’a umut

    Cumhuriyet Coşkusunda Hatay’a umut
    19.10.2024
    A+
    A-

    Ankara Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Derneği (ANSADER), Cumhuriyet’in 101. yıl dönümünü anlamlı bir yardımlaşma etkinliğiyle taçlandırıyor. ANSADER Yönetim Kurulu Başkanı Öztuna Norman, derneğin düzenleyeceği balodan elde edilecek gelirin, Hatay’da deprem sonrası konteynerlerde yaşamlarını sürdüren ailelere acil ecza çantası bağışında kullanılacağını belirtti. Norman, “Cumhuriyetimizin bu önemli yıl dönümünü kutlarken, Hatay’daki depremzede ailelere en yüksek seviyede acil ecza çantası desteği sağlayacağız,” diye konuştu.

    Başkan Norman, daha önce Busader İlköğretim Okulu’nu Hatay Samandağ’da faaliyete geçirerek bölgeye destek olduklarını anımsatarak, bu sefer sağlık alanında önemli bir katkı sunmayı hedeflediklerini vurguladı. Acil ecza çantalarının, özellikle depremden etkilenen aileler için hayati önemde olduğunu ifade eden Norman, ANSADER’in yardımlaşma ruhunu Cumhuriyet coşkusuyla birleştirerek bölgedeki ihtiyaç sahiplerine umut olmayı sürdüreceğini söyledi.

    Norman, ayrıca Hatay’daki depremzede ailelerin içinde bulunduğu zor koşullara dikkat çekerek, “Deprem sonrasında bölgedeki ailelerin sağlık ihtiyaçları devam ediyor. Onların yanında olmak ve en temel sağlık gereçlerine ulaşmalarını sağlamak, toplum olarak en büyük sorumluluğumuz,” dedi. Yardımseverlerin bu destek kampanyasına katılarak Hatay’a umut olmalarını istedi.

    Cumhuriyet coşkusunun paylaşıldığı bu özel gece, depremzedelerin sağlık ihtiyaçlarına doğrudan katkı sağlayacak önemli bir adım olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.