DOLAR 34,0973
EURO 38,0933
ALTIN 2875,158
BIST 9900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cosentino, Silestone Cala Blue ile doğayla uyumlu bir yaşam tarzı oluşturuyor

    Cosentino, Silestone Cala Blue ile doğayla uyumlu bir yaşam tarzı oluşturuyor
    16.08.2024
    A+
    A-

    Günümüzde hızla artan nüfus ve gelişen şehirleşme, doğal kaynakların hızla tükenmesine ve çevresel sorunların artmasına yol açıyor. Bu bağlamda, sürdürülebilir yaşam alanlarının önemi her geçen gün daha fazla öne çıkıyor. Bu vizyonla hareket eden Cosentino, Silestone markasının Sunlit Days koleksiyonunda yer alan Cala Blue ile enerjiyi verimli kullanmayı, su kaynaklarını korumayı, atıkları minimize etmeyi ve doğayla uyumlu bir yaşam tarzını benimseye yardımcı oluyor.

    İklim değişikliği, doğal kaynakların tükenmesi ve çevresel kirlilik gibi küresel sorunlar, yaşam tarzlarımızı ve yaşadığımız alanları yeniden düzenlemeyi zorunlu kılıyor. Doğaya uyumlu malzemelerin kullanılması, yenilenebilir enerji kaynaklarının tercih edilmesi ve ekosistemlerin korunması gibi çeşitli unsurları içeren sürdürülebilir yaşam alanları, daha sağlıklı, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir dünya yaratmaya yardımcı oluyor. Yeni nesil çevre dostu tasarım yüzeyleri yaratan Cosentino, çevresel sorumluluk bilinciyle ürünler tasarlayan Silestone markasının HybriQ+ teknolojisi ile geliştirilen Sunlit Days koleksiyonunda yer alan Cala Blue sadece bugünün değil, geleceğin ihtiyaçlarını da karşılamaya yönelik çözümler sunuyor.

    Dinginlik ve zarafet bir arada

    HybriQ+ teknolojisi ile tasarlanan Silestone ürünlerinden biri olan Cala Blue, imalatı sırasında kullanılan su yüzde 99 oranında geri kazanılması ve tekrar değerlendirilmesi ile sürdürülebilirliğe destek sağlıyor. Üretiminde kullanılan elektrik enerjisinin yüzde 100’ü yenilenebilir kaynaklardan elde edilen ve minimum yüzde 20 oranında geri kazanılmış cama yer verilen Cala Blue, yaşam alanlarına çevre dostu bir dokunuş katıyor. HybriQ+ teknolojisi sayesinde yüksek dayanıklılık ve uzun ömürlülük sunarak hem ekonomik hem de ekolojik açıdan avantaj sağlayan Cala Blue, denizin derinlikleri ve gün ışığıyla buluşan yüzeyi arasındaki aldığı dengeden ilhamla ortaya çıkan derin mavi tonları ile yaşam alanlarına dinginlik ve zarafet getiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.