DOLAR 33,987
EURO 37,8404
ALTIN 2821,099
BIST 9577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar Kare Takımı etkinliğinde keyifli anlar yaşadı

    Çocuklar Kare Takımı etkinliğinde keyifli anlar yaşadı

    ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de Çocuklar, “Kare Takımı” ile Keyifli Anlar Yaşadı!

     

    ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de düzenlenen etkinliklerde minikler, eğlenceli dakikalar geçirdi.

     

    TRT Çocuk kanalının çok sevilen çizgi film karakterlerinden lisanslı Kare Takımı’nın kahramanları, müzikli gösterileriyle çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.

     

    Kuti, Aypa, Rupi ve Enda karakterlerinden oluşan Kare Takımı’nın gösterileri, çocuklar için hem öğretici hem de oldukça eğlenceli bir etkinliğe sahne oldu. Miniklerin bolca dans edip neşeli şarkılar söylediği gösterilerde ebevenyler de çocuklarının bu mutlu anlarına eşlik etti. Düzenlediği etkinlikler ile misafirlerine keyifli anlar yaşatan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de sürpriz hafta sonu eğlenceleri devam edecek.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.