DOLAR 34,1259
EURO 38,0883
ALTIN 2893,177
BIST 10037,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çırağan Palace Kempinski İstanbul Sanitas Spa & Wellness tamamen yenilendi

    Çırağan Palace Kempinski İstanbul Sanitas Spa & Wellness tamamen yenilendi
    24.09.2024
    A+
    A-

    Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un tamamlanan yenilenme çalışmalarının bir parçası olan ve Sanitas Spa & Wellness tarafından yönetilen lüks spa merkezi, ihtişamlı Osmanlı geleneğinden ilhamla mimari anlamda tamamlanan yenilenme çalışmalarıyla konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

    Osmanlı mirasının modernize edilmiş halini yansıtan Sanitas Spa & Wellness, konuklarını yenilenen atmosferinde, uzman terapistlerin tavsiyeleriyle birleştirilmiş benzersiz terapi ve uygulamalarla keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Özel VIP hamam alanı, masaj odaları, fitness merkezi, cilt bakımı odası, sauna, kapalı yüzme havuzu, soyunma odaları ve resepsiyon dahil olmak üzere tüm alanları yenilenen spa merkezi, zenginleştirilmiş geleneksel ögeleri modern lüks ve ihtişamlı tasarımlarla bir araya getiriyor.

    Sanitas Spa & Wellness, masaj uygulamalarından geleneksel Türk hamam ritüellerine, yüz ve vücut bakımlarından diyet programlarına, fizyoterapiden özel paket seçeneklerine kadar birçok hizmet sunuyor. Tarihin en köklü ikonlarından birisi olan Çırağan Sarayı’nın yenilenen spa merkezinde, geleneksel Türk hamam kültürü önemli bir yer tutuyor. Eşsiz masaj uygulamaları ve cilt bakım ritüelleri, rahatlamanın ve tazelenmenin keyfini sunuyor.

    Dünya Spa Ödülleri ve daha birçok prestijli ödül organizasyonu tarafından Türkiye ve Avrupa’nın en iyi spa merkezi seçilen Çırağan Palace Kempinski İstanbul Sanitas Spa & Wellness, yeni dönemde dünya standartlarındaki hizmet kalitesi ile geçmişten gelen spa deneyimini daha da üst düzeye taşıyor. Muhteşem bir konumda yer alan spa merkezi, yenilenen tasarımlarıyla zarafeti son teknoloji wellness terapileriyle harmanlayarak, her misafirin kendini zamanda yolculuğa çıkmış gibi hissettiği birbirinden özel terapiler ve bakımlar sunuyor.

    Spa’nın İmza Bakımı: Sultan Hamam Ritüeli 

    Sanitas Spa & Wellness’ın öne çıkan ritüellerinden biri, benzersiz terapileriyle Sultan Hamam bakımı. Geleneksel bir Osmanlı ritüeli olan Sultan Hamam bakımının yeniden canlandırılması ile zamansız bir dinginlik yolculuğuna çıkmak mümkün. Konuklar, arındırıcı kese ve rahatlatıcı köpük masajıyla hamam ritüeline başlayıp, bal, süt ve gülsuyu gibi diğer özel organik karışımlardan oluşan özel nemlendirici losyon ile vücudu neme doyuracak bakımlarla şımarıyor. Sultan bakımından sonra tüm haftanın yorgunluğunu atarak, zihnin, ruhun ve bedenin yeniden dengelenişini deneyimliyor. Bu eşsiz deneyim, cilde parlaklık ve nem kazandırmak için tasarlanmış özel maskelerin yüze uygulanmasıyla taçlanıyor.

    Ruha, Bedene ve Zihne Dinginlik Katan Masaj Ritüelleri 

    Ödüllü Sanitas Spa’nın uzman terapistler tarafından sunulan birbirinden özel masaj terapileri ile ihtişam içinde rahatlamanın keyfi bambaşka. Klasik masajlardan otantik Asya masajlarına, Ayurveda masajlarından, romantik çift masajlarına kadar birçok masaj terapisi ile vücut aradığı dinginliğe kavuşuyor.

    İmza masaj terapilerinden olan Sanitas Signature masajı, kasları gevşetmeye ve gerginliği ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor. Vücudun ihtiyaç duyduğu tedavi destekleyici, özel masaj teknikleri ile kombinlenen Sanitas Signature, spa misafirlerini huzurlu bir yolculuğa çıkarıyor. Kişiye özel olarak hazırlanmış farklı aromatik yağların enerjisi, kan ve lenf dolaşımının hızını artırarak yorgunluğu atıyor. Düzenli aralıklarla yaptırılan masaj, vücuttaki tüm ödemin atılmasını sağlıyor.

    Sanitas Spa & Wellness’ı tercih edenler, Uzak Doğu’dan ilham alan pasif yoga hareketlerini ve esneme tekniklerini bir araya getiren Thai Blend ile yenilenmenin ve rahatlamanın mükemmel birleşimini deneyimliyor. Kas stresini azaltan ve rahatlamayı sağlayan esnetme ve çekme hareketleri ile avuç içi baskısını birleştiren, Sanitas SPA’ya özgü bu masaj, vücuda enerji dolu ruh halini yeniden kazandırıyor. Kronik kas ağrısını, boyun ve omuz gerginliğini ve kötü duruştan kaynaklanan rahatsızlığı hafifletmek için ideal olan Thai Blend ile konuklar, kendilerini yenilenmiş ve canlanmış hissediyor.

    Abhyanga ve Shirodhara ritüellerinin faydalarını birleştiren Shiroabhyanga ise zihin ve beden detoksunu aynı anda yaşatıyor. Vücudu saran ılık susam yağı eşliğinde, kişiye özel belirlenen dosha yağı içeriği ile ruh, beden ve zihin uyumu yeniden sağlanıyor. Bu özel deneyim sadece bedeni arındırmakla kalmıyor, aynı zamanda saç için besleyici ve nemlendirici bir bakım sunuyor.

    Cilt Bakım Uygulamaları ile Cilt Işıltılı ve Canlı Bir Görünüme Kavuşuyor 

    Zengin cilt bakımı terapilerine sahip Sanitas Spa & Wellness, Aquapeel bakımı ile gözenekleri derinlemesine temizliyor, güçlü etkili kolajen maskesi sayesinde cilde ışıltılı bir görünüm kazandırıyor. Derin temizlik olarak bilinen Aquapeel, cilde nefes aldırıyor. İhtiyaçlara göre özel olarak hazırlanmış solüsyon, cihazın vakum etkisi ile cildin alt katmanlarına kadar derin bir şekilde nüfus ederek ölü cilt hücrelerini ve çevresel kirliliğin olumsuz izlerini siliyor. Gözenekleri sıkılaştıran ve cildi derinlemesine temizleyip nemlendiren ritüel, ışıltılı ve eşit bir cilt tonu ortaya çıkarıyor. Bakım ritüeli, estetisyen eşliğinde seçilen ek cilt maskesi uygulaması ile devam ediyor.

    Derinlemesine temizlik için son teknoloji ürünü bir çözüm olan I Beauty Purity bakımı, yurt dışından gelen özel cilt bakım yatağında konforlu bir şekilde cildin doğal parlaklığını ortaya çıkarıyor. Düşük frekanslı ultrasonik titreşimlerin gücünden yararlanan bu bakım, cildi arındırarak ölü cilt hücrelerini, fazla yağı ve makyaj kalıntılarını ortadan kaldırıyor. Nazik ama etkili yenilenme deneyimi sunan uygulama ile cilt arınıp daha sağlıklı ve canlı bir görünüme kavuşuyor.

    Kapalı Havuz, Doyasıya Rahatlamanın Ayrıcalığını Yaşatıyor

    Spa merkezinin sedirler, perdeli alanlar ve çinili duvar işlemeleriyle bambaşka bir görünüme kavuşan kapalı havuz alanında konuklar, muhteşem mimarinin içinde adeta geçmiş zamanın tadını alarak doyasıya rahatlamanın keyfine varıyor.

    Eşsiz ritüeller ile şehrin merkezinde vücudun ve ruhun ihtiyaç duyduğu her türlü bakımı sunan, yenilenen Sanitas Spa & Wellness, Çırağan Palace Kempinski İstanbul misafirlerini unutulmaz anlar yaşamaya ve kendilerini şımartmaya davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.