DOLAR 34,1591
EURO 37,2195
ALTIN 2953,258
BIST 9024,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cersaie Fuarı’na katılan VitrA Karo, sürdürülebilirlik ve inovasyona dikkat çekti

    Cersaie Fuarı’na katılan VitrA Karo, sürdürülebilirlik ve inovasyona dikkat çekti
    01.10.2024
    A+
    A-

    VitrA Karo, 23-27 Eylül 2024 tarihlerinde düzenlenen Cersaie Fuarı’ndaki standında, yüzeylere 3 boyutlu görünüm kazandıran V-shape teknolojisinin yanı sıra, Infinite portföyüne yeni eklenen 120×280 boyutunda ve 6 mm kalınlığındaki ürünleri beğeniye sunuldu. Sürdürülebilirlik ve inovasyon mesajlarının öne çıktığı stantta, iki konsept altında sunulan 7 yeni koleksiyon tanıtıldı.

    23-27 Eylül 2024 tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde 41.’si gerçekleştirilen Cersaie’de 2013’ten bu yana yer alan VitrA Karo’nun, dünyanın en büyük seramik fuarı için hazırladığı stantta, markanın özünü oluşturan tasarım esnekliği, inovasyon ve gelecek odaklı bakış açısını vurgulayan bir tasarım kullanıldı.

    Doğadan ilham alınarak oluşturulan dokular ve toprak tonlarının öne çıktığı VitrA Karo standında, markanın yeni dijital yetkinliği olan ve yüzeylere 3 boyutlu görünüm kazandıran V-shape teknolojisi dikkat çekti. Fuarda ayrıca, %37’ye varan oranda geri dönüştürülmüş malzemeyle üretilerek, döngüsel ekonomi uygulamalarını odağına alan ve karbon ayak izi %60’a varan oranda azaltılmış* karolar sergilendi.

    VitrA Karo’nun Cersaie standında, 2025 yılı yenilikleri kapsamında iki konsept altında 7 farklı koleksiyon tanıtıldı. Terra Melange konseptinin her koleksiyonunda, TileArt’ın ise mermer dokulu koleksiyonundaki yeni 120×280 cm boyutu da beğeniye sunuldu.

    Terra Melange, modern ve zarif mekanlar yaratıyor

    VitrA Karo’nun modern mekanlara doğanın dokunuşunu getiren Terra Melange konseptinde 3 koleksiyon yer alıyor. Tasarım esnekliği, doğadan gelen güzellikle birleşerek, doğa ve tasarım arasındaki uyumun mükemmel bir temsilini oluşturuyor. Modern ve geleneksel mekanlar için ayırt edici ve uyumlu tasarım çözümleri sunan koleksiyonlar, yaşam alanlarının yanı sıra ticari mekanlar için de tercih ediliyor.

    Stilden ödün vermeden sürdürülebilirliği de odağına alan Terra Melange kapsamındaki koleksiyonlardan CementEra, beton dokusuyla minimalist zarafeti buluşturarak kentsel mimarinin ruhunu yansıtıyor. Toprak görünümünün zamansız çekiciliğini modern beton estetiğiyle harmanlayan Novatone koleksiyonu, göz alıcı tonları ve renk çeşitliliğiyle dinamizm ve çok yönlülüğü temsil ediyor. Doğadan ilham alan huzurun temsilcisi, taş dokulu Naturalux koleksiyonu, doğayla güçlü bir bağ kurarak uyumlu ve özgün ortamlar tasarlanmasına olanak tanıyor.

    TileArt, mekanları dönüştürüyor

    VitrA Karo’nun çeşitli materyal ve dokuları geniş bir ebat yelpazesiyle sunan TileArt konsepti, farklı büyüklükteki mekanlara mimari çözümler getiriyor. Birbiriyle uyumlu, farklı malzeme dokularını tek konseptte buluşturarak, yaşam alanlarında benzersiz bir atmosfer yaratılmasına olanak tanıyor. Mekanlara estetik, şıklık ve özgünlük katan dört TileArt koleksiyonu, yaratıcı kombinasyonlarla, tasarımda hayal gücünün önündeki engelleri kaldırıyor.

    Mermerin en doğal halini yansıtan Marbleart koleksiyonu, zamansız çekiciliğe sahip özel atmosferler yaratıyor. Betonun sadeliğini ve dayanıklılığını yansıtan Cementart koleksiyonu, krem, beyaz, koyu gri ve gümüş gri olmak üzere 4 renk seçeneğiyle geliyor. Doğal ve zamansız şıklığın temsilcisi Stoneart koleksiyonu, mimaride sıkça tercih edilen, İspanya menşeli San Vicente taşını içeriyor. Brüt betonun sağlamlığı ile taşın doğal dokusunu birleştiren Flakeart koleksiyonu, brüt beton efekti üzerindeki tanecikli yapısıyla doğal taş görünümünü yakalıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.