DOLAR 33,9762
EURO 37,6709
ALTIN 2727,447
BIST 9771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BLC Group’un yenilikçi ürünü PLUSWOOD kompozit paneller üstün performans sunuyor

    BLC Group’un yenilikçi ürünü PLUSWOOD kompozit paneller üstün performans sunuyor

    BLC Group’un farklı sektörlerdeki deneyimi ve geliştirdiği ileri teknoloji ile ürettiği Kompozit Panel markası PLUSWOOD, iç ve dış mekan projelerinde geniş bir kullanım alanı sunuyor. Pluswood’un üstün özellikleri, onu inşaat, savunma, havacılık, denizcilik ve daha birçok sektörde vazgeçilmez kılıyor.

    Pluswood, özellikle suya ve neme dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor. Şişmeme ve çürümeme özellikleri sayesinde ekstra bakım gerektirmeyen bu ürün, doğrudan vida uygulamasına da olanak tanıyor. Darbelere karşı yüksek dayanıklılığı ile kolayca kırılmayan ve ezilmeyen Pluswood, ısı ve ses yalıtımı açısından da üstün performans sergiliyor. Bu özellikleri sayesinde, yüksek yalıtım gereksinimi olan alanlarda avantajlı bir alternatif sunarken, antibakteriyel yapısı ve böceklenme yapmaması ile de hijyenik ve güvenli bir kullanım sağlıyor.

    Yaşamın her alanında Pluswood Kompozit Paneller”

    Üstün özellikleri sayesinde yat tasarımlarından bina cephe uygulamalarına; asma tavan, çatı, banyo ve mutfak mobilyaları, karavan ve tiny house projeleri, hastane ve laboratuvarlar, hazır tuvalet, konteyner, kiosk uygulamaları, bahçe mobilyaları gibi çok geniş bir yelpazede kendine yer bulan Pluswood, dünya standartlarında kabul gören FireSafe serisi ile de yangına dayanıklı malzemeler arasında ağırlık, fiyat ve uygulanabilirlik açısından üstünlük sağlıyor. Pluswood kompozit panelleri, plywood, mdf, betopan gibi yapı ve dekorasyon plakalarına geri dönüştürülmüş bir alternatif olarak kullanılıyor.

    Savunma sanayiinde de ilk sırada tercih ediliyor”

    Pluswood’un tasarım ve uygulama esnekliği ile yaşamın her alanında kullanımının yanı sıra savunma sanayiinde de elektromanyetik kalkanlama özellikli ve balistik dayanımlı ürünler üretiminde de ilk sırada tercih ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.