DOLAR 33,9762
EURO 37,6709
ALTIN 2727,447
BIST 9771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien ‘Sempre Koleksiyonu’ geçmişin izlerini günümüze taşıyor

    Bien ‘Sempre Koleksiyonu’ geçmişin izlerini günümüze taşıyor
    07.08.2020
    A+
    A-

    Zengin ürün çeşitliliği, iddialı tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Bien’in ürettiği Sempre Koleksiyonu, Terrazzo stiliyle geçmişin izlerini mekanlarda yeniden canlandırıyor.  Üzerindeki tanecikleriyle Sempre Koleksiyonu özgün ve çarpıcı mekanlara imza atmanıza olanak sağlıyor

    16’ncı yüzyılın İtalya’sında keşfedilen zemin kaplama stili Terrazo, Bien’in yeni teknolojilerle üretip tasarladığı Sempre Koleksiyonu’nda hayat buldu.

    Bugünkü Terrazzo stili, yeni teknolojilerle, çok daha canlı renklerde, farklı ebatlarda üretilerek geçmişin izlerini günümüze taşıdı. Doğaya saygılı ve çevre dostu Bien’in Sempre Koleksiyonu da bu izleri modernize edilmiş haliyle üzerinde barındırıyor.

    Özgün mekanlar tasarlamanıza imkan tanıyan koleksiyon 60×60, 19,7×19,7 olmak üzere iki farklı ebatta üretiliyor. Grigio ve Nero adlarıyla iki renk seçeneği bulunan Sempre Koleksiyonu, duvardan zemine, iç mekandan dış mekana kadar farklı alanlarda kullanıma imkan tanıyor.

    Koleksiyon, üzerindeki taneciklerin büyük ve küçük olmasına göre de Sempre, Sempre Junior olarak iki grupta tasarlanmış. Sempre Koleksiyonu bizlere, Sempre Nero 60×60, Sempre Grigio 60×60, Sempre Junior Nero 60×60, Sempre Junior Grigio 60×60, Sempre Junior Neo 19,7×19,7, Sempre Junior Grigo 19,7×19,7 olmak üzere farklı ebat ve tanecik boyutu ile 6 seçenek sunuyor.

    Tarzıyla geçmişten izler taşıyan koleksiyon yaşam alanlarının yanı sıra kafe, restoran ve teraslar için de ideal bir alternatif oluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.