DOLAR 34,081
EURO 38,1
ALTIN 2828,192
BIST 9866,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Başakşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyetindeki 52 bin 39 metrekarelik arsayı ihaleyle satışa sunuluyor

    Başakşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyetindeki 52 bin 39 metrekarelik arsayı ihaleyle satışa sunuluyor
    17.09.2024
    A+
    A-

    Sosyal hayattan ulaşıma, yeşil alanlardan teknolojiye kadar her alanda marka değerini yükselten Başakşehir, yeni yatırım projeleriyle de göz kamaştırıyor. Bu kapsamda Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesinde yer alan ve mülkiyeti kendine ait olan 52 bin 39 metrekarelik arsa alanını ihale usulüyle satışa sunuluyor. 1 milyar 270 milyon liralık bedelle satışa sunulacak olan arsa, Belediye Encümen Salonu’nda 26 Eylül Perşembe günü yapılacak.

    Başakşehir’in parlayan yıldızı Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesinin yatırım değeri her geçen gün artıyor. Her gün gelişen ve yenilenen altyapı, üstyapı çalışmalarıyla marka değerini en üst seviyeye çıkarmaya devam ediyor. Bir yandan yatırımcılara da bu değerden istifade etmek adına yeni fırsatlar da ortaya sunuyor. Yatırımcıların göz bebeği konumundaki Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) Mahallesindeki yeni yatırım fırsatları da büyük ilgiyle takip ediliyor.  Bu kapsamda; Başakşehir ilçe sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Başakşehir Belediye Başkanlığı’na ait olan “125 Ada 21 Parsel Sayılı Taşınmazın Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Yöntemiyle Satılması” işin ihalesini yapacak. 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35(a) maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile ihale yapılacak. Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesinde yer alan mülkiyet, 1 milyar 270 milyon liralık bedelle satışa sunulacak. Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) Mahallesinde yapılan ve yapımı devam eden yeni ulaşım ağlarıyla birlikte, bölgenin marka değeri de her geçen gün artıyor.

    İhale usulüyle yapılacak olan işin niteliği şu şekilde belirtildi:

    Başakşehir İlçe sınırları içerisinde, mülkiyeti Başakşehir Belediyesi’ne ait olan Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) Mahallesinde yer alan 52 bin 39 metrekarelik arsa alanlı satışa sunuluyor. 125 ada 21 parsel üzerine yapılacak gayrimenkullerin ve idarece uygun görülecek gayrimenkul projelerinin imar mevzuatına uygun olarak gerekli her türlü üstyapı, altyapı inşaat işleri ve çevre düzenlemesinin idareden parasal kaynak çıkışı olmadan yapılması, pazarlanması ve satışı ile idare gelir payının ödenmesidir.

    1 milyar 270 milyon liralık bedelle satışa sunulacak olan arsa, Belediye Encümen Salonu’nda 26 Eylül Perşembe günü saat 10:30’da yapılacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.