DOLAR 34,2271
EURO 37,2249
ALTIN 2998,464
BIST 8793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Armatürün 3 hali

    Armatürün 3 hali
    07.10.2024
    A+
    A-

     

    Artema’nın yeni Flow-Line batarya serisi, farklı kumanda kolu tasarımlarıyla her zevke uyum sağlıyor. Flow Round, Flow Soft ve Flow Square olmak üzere 3 farklı tasarım yaklaşımı bulunan seride lavabo bataryaları, ankastre seçenekleriyle birlikte sunuluyor. Uzun ve kısa boy alternatiflerine, çanak lavabo ve döner başlıklı versiyonu ekleniyor. Krom yüzeyli Flow-Line serisinde, eviye bataryalarının yanı sıra, banyo ve duş bataryaları ankastre seçenekleriyle birlikte yer alıyor.

    Artema’nın Flow-Line serisindeki bataryalar arasında BluEco özelliğine sahip olanlar, 90 derece sola hareket eden kartuşu sayesinde, armatür orta konumda açıldığında bile soğuk su vererek enerji tasarrufu sağlıyor. V-Pure teknolojisine sahip armatürler ise suyun kurşunla temas etmesini engelleyerek sağlıklı bir akış sunuyor. Flow-Line’ın termostatik özellikli banyo ve duş bataryalarının gövdesi hiçbir zaman el yakacak kadar ısınmadığından, özellikle çocuklu aileler için güvenli bir banyo deneyiminin önünü açıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.