DOLAR 34,2488
EURO 37,0761
ALTIN 2998,185
BIST 8654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alışveriş severler Bilkent Center’da

    Alışveriş severler Bilkent Center’da
    09.10.2024
    A+
    A-

    Bilkent Center, alışveriş tutkunlarını heyecan verici bir etkinlikle buluşturuyor! Geleneksel olarak düzenlenen Bazaar Bilkent Alışveriş ve Tasarım Günleri, 10-13 Ekim tarihleri arasında kapılarını açacak.

    Bilkent Center, alışverişin tadını çıkarmak isteyen herkesi bu heyecan verici etkinliğe davet ediyor. Açık havada düzenlenecek bu etkinlik hem alışveriş yapmak isteyenler hem de güzel vakit geçirmek isteyenler için ideal bir ortam sunacak. Etkinlik alanında, el yapımı ve tasarım ürünlerle dolu birbirinden özel stantlar yer alacak. Ziyaretçiler, şık mumlar, doğal sabunlar, özgün el yapımı seramikler, göz alıcı tasarım takılar, geleneksel çini ürünleri ve zarif deri ile örgü çantalar gibi pek çok farklı ürünü keşfetme fırsatı bulacak. Her yaşa ve her zevke hitap eden bu geniş ürün yelpazesi, alışveriş severlerin ilgisini çekecek.

    Farklı tasarımcıların eserlerini sergileyerek, yerel üreticilere destek olmayı da hedefleyen Bilkent Center, ziyaretçilere bu eşsiz ürünleri doğrudan temin etme fırsatı da sağlayacak. Bilkent Center, açık havada düzenlenecek olan Bazaar Bilkent Alışveriş ve Tasarım Günleri’ne tüm ziyaretçilerini davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.