DOLAR 33,9264
EURO 37,5515
ALTIN 2764,492
BIST 9463,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Albayrak Beton, İsviçreli CSC sertifikalarını düzenlenen törenle teslim aldı

    Albayrak Beton, İsviçreli CSC sertifikalarını düzenlenen törenle teslim aldı
    20.08.2024
    A+
    A-

    Metrolardan kamu binalarına, alt yapıdan eğitim kurumlarına ve nitelikli gayrimenkul projelerine kadar geniş bir yelpazede hizmet veren Albayrak Beton, başarılarını tescilendiriyor. Son olarak İsviçre’den altın seviyesinde CSC sertifikası almaya hak kazanan şirket, düzenlenen törenle belgelerini teslim aldı.

    Nitelikli alt yapı ve üst yapı binalarında imzası bulunan Albayrak Beton, kaliteli ve başarılı çalışmalarını taçlandırmaya devam ediyor. Metrolardan kamu binalarına, alt yapıdan eğitim kurumlarına ve nitelikli gayrimenkul projelerine kadar geniş bir yelpazede hizmet veren Albayrak Beton, layık görüldüğü uluslararası sertifikaları düzenlenen bir törenle teslim aldı.

    Pek çok alanda farklı belgelendirme ve sertifikalara sahip olan Albayrak Beton, son olarak altın seviyesinde CSC sertifikasına layık görülmüştü. Albayrak Beton’un Yenidoğan Hazır Beton Tesisi, Türkiye Hazır Beton Birliği’nin ürün belgelendirme kuruluşu Kalite Güvence Sistemi (KGS)’nin yaptığı denetimler sonucunda ‘altın’ seviyesinde belgelendirilmişti. Belgelerin teslim edildiği tören, Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık’ın da aralarında bulunduğu birlik ve Albayrak Beton temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

    Sertifikaların takdim edildiği törende kısa bir konuşma yapan Albayrak Beton Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Albayrak, CSC’nin, çimento ve agrega gibi beton bileşenleri için bütün dünyada kabul gören bir ürün olduğunu gösteren bir belgelendirme sistemi olduğuna dikkat çekti.

    Albayrak “Faaliyetimiz, 1984 yılında inşaat malzemeleri satışı ile başladı. 2003 yılında hazır beton üretimine başladık. ‘Geleceği güvenle inşa eder’ sloganını benimsedik ve hem hazır betonda hem de inşaat üretiminde güvenilir marka olma başarısını elde ettik. Şimdi de bu başarımızı, İsviçre merkezli Beton Sürdürebilirlik Konseyi’nin (The Concrete Sustainability Council) CSC sertifikalarıyla tescilledik. Çalışmalarımızı artan bir ivmeyle ve yeni yatırımlarla sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.