DOLAR 34,2271
EURO 37,2249
ALTIN 2998,464
BIST 8793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    7. Burj CEO Uluslararası İş Zirvesi ve Ödül Töreni’nde geri sayım başladı

    7. Burj CEO Uluslararası İş Zirvesi ve Ödül Töreni’nde geri sayım başladı
    07.10.2024
    A+
    A-

    Dünyanın en prestijli iş zirvesi ve ödül törenleri arasında yer alan Burj CEO Uluslararası İş Zirvesi ve Ödül Töreni’nin 7’ncisi, “Kıtaları Birleştiriyor, Mükemmelliği Kutluyoruz” sloganıyla, 23 Ekim 2024 tarihinde Raffles Hotel İstanbul’da gerçekleşecek.

     

    CEO Club Networks Kurucusu ve CEO’su Dr. Tariq Nizami, Manifesto partnerliğiyle gerçekleştirecekleri 7. Burj CEO Uluslararası İş Zirvesi ve Ödül Töreni için çok az bir zaman kaldığını, artık son başvuruları kabul ettiklerini, güncel program ve katılımcı listesini resmi web sitelerinde yayınladıklarını bildirdi.

     

    İstanbul Büyük Bir Buluşmaya Ev Sahipliği Yapacak

     

    Dr. Tariq Nizami, 7. Burj CEO Uluslararası İş Zirvesi ve Ödül Töreni ile ilgili güncel bilgileri aktarırken şu ifadeleri kullandı: “Bu seneki zirve ve ödül törenini de, yine daha önceki yıllarda olduğu gibi, Dubai Kraliyet Ailesi Üyesi Şeyh Juma Al Maktoum’un katılımıyla gerçekleştiriyoruz. Ayrıca bu yıl BAE’nin önceki Çevre ve Su Bakanı Sayın Dr. Mohammed Saeed AI Kindi, BAE Dış Ticaret ve Sanayi Müsteşarı Abdulla Al Saleh ve Dubai İmar Departmanı Yüksek Danışmanı Dr. Mahmoud Al Burai gibi çok değerli yöneticileri ağırlayacağız. Dünyanın önde gelen pek çok başarılı markası da İstanbul’daki etkinliğimize katılımcı ve konuşmacı olarak ilgi gösteriyor. Gorilla Labs’in Kurucusu ve CEO’su Sir Steven Saxton, The Wraith Group’un Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı William Wraith III, Hewlett-Packard’ın BAE Bölge Yöneticisi Herbert Zierl, Danube Group’un Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Rizwan Sajan, Sharjah Research Technology & Innovation Park CEO’su Hussain Al Mahmoudi, Serenity Kurucuları’ndan Boris H. Mofrad bu isimlerden sadece bazıları…”

     

    Türkiye’den Çok Sayıda Katılım Olacak

     

    Dr. Tariq Nizami, resmi makamlar ve iş örgütlerinin de etkinliğe yönelik desteklerinden bahsederek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Türkiye’den pek çok marka katılım, sponsorluk ve ödül adaylığı için başvuruda bulundu. Ayrıca resmi makamların ve iş örgütlerinin de etkinliğimize katılımı ve desteği söz konusu. Burada özellikle Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, Mücevher İhracatçıları Birliği ve Demiryolu Taşımacılığı Derneği’nin destek ve katkılarını anabilirim. Bununla birlikte, 7. Burj CEO İş Zirvesi oturumlarında Türk konuşmacılara yoğun bir ilgi olacağını da söyleyebilirim. Konuşmacılar arasında Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkan Yardımcısı Furkan Karayaka, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Danışmanı Rahim Albayrak, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu, Günaydın Et Kurucuları’ndan, aynı zamanda geçmiş yıllarda “King of Meat” ödülümüzün sahibi Cüneyt Asan, GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Teknolojide Kadın Derneği Başkanı Zehra Öney, Demiryolu Taşımacılığı Derneği Genel Müdürü Nükhet Işıkoğlu, EMCC Global Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Rıza Kadılar ve Omnis Trade & Consulting Eğitmeni Sinem Gönç olacak.”

     

    23 Ekim’de İş Zirvesi ve Ödül Töreni, 24 Ekim’de Burj CEO İş Toplantıları Gerçekleşecek

     

    Burj CEO Uluslararası İş Zirvesi ve Ödül Töreni, 23 Ekim Çarşamba günü, dünyanın dört bir yanından farklı sektörlerden üst düzey yönetici ve hükümet yetkililerinin katılımıyla gerçekleşecek.

    Günün ilk yarısında, çeşitli etkinliklerin yanı sıra, “Dijital, Akıllı Şehirler ve Kentsel Gelişim Yoluyla Sürdürülebilir Turizmin Teşvik Edilmesi”, “Türkiye Küresel Sahnede: Sürdürülebilir Enerji Çözümleri ile Taşımacılık ve Lojistiğin Geliştirilmesi”, “Web 3.0: Türkiye’de Yatırımların Dönüşümü ve Küresel Finans Üzerindeki Etkisi”, “Kadın Gücünün Ön Plana Çıkarılması”, “FinTech’in Geleneksel Finansal Sistemler Üzerindeki Etkisi”, “Afrika ve Asya’nın Küresel Enerji ve Doğal Kaynak Piyasalarındaki Rolünün Geliştirilmesi”, “Sürdürülebilir Start-up’lar için Teknolojik İnovasyonların ve Blockchain’in Dönüşümü”, “Gayrimenkul, İnşaat, Ticaret ve Tekstilde Türkiye’nin Büyüme Trendlerine Yön Vermek” oturumlarının da yer alacağı Burj CEO İş Zirvesi’nde dünyadan ve Türkiye’den pek çok başarılı iş insanı ve profesyonel konuşmacı olacak.

    Akşam düzenlenecek Burj CEO Ödülleri ise, kırmızı halı töreniyle başlayacak. Şu günlerde son başvuruların kabul edildiği tören kapsamında, “Yılın Burj CEO’su​, Burj CEO İş Mükemmelliği Ödülü​, Burj CEO İş Liderliği Ödülü​, Burj KSS Ödülü​, Burj İnovasyon Ödülü​, Burj CEO Kadın Liderlik Ödülleri​, Yılın Start-Up Şirketi, En İyi Küresel CEO, Yılın Yükselen CEO’su​, Sürdürülebilirlikte Mükemmellik, En Yenilikçi Lider​, Yaşam Boyu Başarı Ödülü​, Küresel Ticarete Üstün Katkı​, Kurumsal Sosyal Sorumlulukta Liderlik, Yılın Vizyoner CEO’su​, Yılın Yapay Zekâ Çözümleri Şirketi​ gibi pek çok kategoride ödül verilecek. Törende 30’dan fazla konuşmacı söz alacak, 50’den fazla iş insanı, marka ve projeye ödül verilecek.

     

    Burj CEO Uluslararası İş Zirvesi ve Ödül Töreni’nin ardından 24 Ekim’de, dünyadan ve Türkiye’den markaların ve yatırımcıların bir araya geleceği, birebir buluşmaların ve yanı sıra çok sayıda iş birliği fırsatının organize edileceği Burj CEO İş Toplantıları gerçekleşecek. Burj CEO Uluslararası İş Zirvesi ve Ödül Töreni’nin hem küresel yatırımcılara hem de Türk iş insanlarına yeni fırsatlar yaratması bekleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.