DOLAR 33,989
EURO 38,0347
ALTIN 2833,051
BIST 9975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    36. Promosyon Show Fuarı İFM’de açıldı

    36. Promosyon Show Fuarı İFM’de açıldı
    19.09.2024
    A+
    A-

    Orta Doğu ve Balkanların en büyük kurumsal tanıtım ürünleri fuarlarından olan 36’ıncısı düzenlenen Promosyon Show Fuarı İstanbul Fuar Merkezinde yerli ve yabancı ziyaretçilere açıldı. 36. Promosyon Show Fuarıyla alternatif pazar arayışına giren Asya, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika kıtasındaki 100’e yakın ülkenin kurumsal satın almacısı bu fuar için yerini ayırtırken Türki Cumhuriyetlerinden de Kamu Kurumları nezdinde stantlı katılım sağlandı. 300’e yakın katılımcı firmanın stant açtığı fuarda; deri-tekstil, dekorasyon ürünleri, ofis malzemeleri, kırtasiye, seramik, el aletleri, toprak ve cam ürünleri, baskılı materyaller, elektronik ürünler, makine ekipmanları, oyuncaklar, şarj aletleri gibi binlerce promosyon ve hediyelik eşya ürünü sergileniyor. Yerli ve yabancı alıcılar, klasik ve teknolojik promosyon ürünlerin yanı sıra fuarda kişi ve kurumlar için tasarlanan özel ürün yelpazesini de yakından inceleme fırsatı buluyor. Firma yetkilileri, fuar süresince sektör profesyonelleri ile buluşarak B2B alanlarında tedarikçilerle iş görüşmesi gerçekleştirebilecek.

    Yaklaşık 500 Milyarlık hacme sahip PROMOTÜRK (Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği), Yurt içi ve Yurt dışında Kamu Kurumları ile STK’lar için 1.000’e yaklaşan üye sayısı ve direkt – dolaylı yaklaşık 500 bin çalışanıyla geniş yelpazede promosyon ürünü üreterek sektörde hizmet veriyor.

    TRUMP’UN 100 BİN ADET SEÇİM KAMPANYASI ŞAPKALARI “Made in Türkiye” den

    Dernek olarak 5 kıtaya ihracat yaptıklarını belirten PROMOTÜRK Derneği Başkanı Mehmet Yücetürk, “ Ülkemizde bu yıl yapılan yerel seçimlerde siyasi partilerin adet olarak milyonları bulan şapka, bayrak, flama, kalem, anahtarlık, kupa gibi ürünleri PROMOTÜRK üyesi firmalarımız hazırladı. Şimdide yurt dışında binlerce kilometre öteki ülkeler için bu çalışmaları devam ettiriyoruz. Amerika’daki seçim yaklaştıkça bu kıtadan taleplerde artıyor. PROMOTÜRK’e üye firmalarımız Amerika’ya bayrak, flama, kalem, kupa, anahtarlık gibi promosyon ürünleri ihraç ederken Zirve Şapka olarak bizde TRUMP’un seçim kampanyalarını yürüten ajansın talebi üzerine Başkan adayı TRUMP’a 100 bin adet şapka gönderdik. Trump’un kendini destekleyen taraftarlarına dağıttığı ve başına taktığı şapka Made in Türkiye imzasını taşıyor. Biz TRUMP’un 100 bin adet şapkasını haftada ürettik. 1 ay dolmadan da teslimini gerçekleştirdik.

    İHRACAT’A 10 MİLYAR DOLARLIK KATKI HEDEFLİYORUZ

    Biz PROMOTÜRK olarak 5 kıtaya ihracat yapıyoruz. Yabancı ülkelerdeki Kamu Kurumlarının, STK ve profesyonel satın almacıların bizi tercih etmelerindeki en önemli etken; kaliteli malzeme, tedarik kapasitemizle birlikte erken teslim ve diğer ülkelerle rekabet edebiliyor olmamız. Coğrafi konum dediğimiz hava, kara, deniz ulaşımına sahibiz. Asya ve Avrupa’ya tabiri caizse bir adım mesafede bir ülkeyiz. Avantajımız, oluşan her türlü şartta rakip ülkelere göre çok daha hızlı aksiyon alabilme kabiliyetimizin olmasıdır. 1000’e yaklaşan üyemizle ve PROMOTÜRK olarak ihracata büyük önem veriyoruz. Yakın zamanda Promosyon ve hediyelik eşyada ihracatımızı 10 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

    Promosyon Show Fuarı 21 Eylül 2024 Cumartesi’ye kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.