DOLAR 34,1871
EURO 37,1075
ALTIN 2979,869
BIST 9002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    10. Nükleer Santraller Zirvesi (NPPES) İstanbul’da

    10. Nükleer Santraller Zirvesi (NPPES) İstanbul’da

    Akkuyu Nükleer Enerji Santrali ve yapımına başlanılacak olan Sinop ve İğneada Nükleer Enerji Santralleri Türk sanayisi için uzun soluklu ve katma değerli fırsatlar sunmaktadır.

    Nükleer sanayideki iş fırsatlarının konuşulduğu Ortadoğu ve Afrika’nın en büyük nükleer sanayi platformu – Nükleer Santraller VI. Fuarı ve X. Zirve (NPPES 2024)- Ankara Sanayi Odası ve Nükleer Sanayi Derneği öncülüğünde 2-3 Temmuz 2024’de İstanbul’da düzenlenecektir. www.nuclearpowerplantsexpo.com

    Fuar; sırasında Dünya’nın en büyük nükleer santral yapımcıları (KHNP, KEPCO, ROSATOM, SPIC) ve işletmecileri Türk firmaları ile bir araya gelecektir. Küçük modüler nükleer reaktörler (SMR) Türkiye’nin uzun dönemde enerji planlarında önemli bir yere sahip olabileceği konuşulmaktadır.

    Almanya, İspanya ve Fransa’da enerji santrallerine çalışan birçok makine üreticisi de Fuara katılmaktadır. Fuar bünyesinde stantlı katılım ve/veya ikili görüşme programlarına katılım ile ilgili sorularınız için iletişime geçebilirsiniz.

    Nükleer Sanayi Derneği

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.