DOLAR 33,989
EURO 38,0347
ALTIN 2833,051
BIST 9975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    10 milyar dolarlık sektörün fuarı kapılarını açtı

    10 milyar dolarlık sektörün fuarı kapılarını açtı
    19.09.2024
    A+
    A-

    Göz alıcı yemek takımları, evlerin havasını değiştiren aksesuarlar, bahçe ve balkonlara şıklık katan tasarımlar, mutfaklardaki akıllı teknolojiler, eve dair inovatif yenilikler ve çok daha fazlası Zuchex vitrinine çıktı. 19 Eylül Perşembe günü başlayıp dört gün sürecek olan fuarda, 1.500’den fazla marka yeniliklerini sergiliyor.

    Informa Markets tarafından, Züccaciyeciler Derneği ZÜCDER işbirliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Zuchex, törenle kapılarını açtı. Bu yıl 34.’sü gerçekleştirilen fuarın açılışında ZÜCDER Başkanı Mesut Öksüz, TOBB Züccaciye Meclis Başkanı Murat Kolbaşı, İSTOÇ Yönetim Kurulu Başkanı Öner Yüksel, İDDMİB Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Tecdelioğlu ile katılımcı firma temsilcileri yer aldı.

    Marangozoğlu; “Dünyanın farklı ülkelerinden alıcıları özel olarak fuara getirdik”

    Açılış konuşmasında Zuchex’i 34. kez düzenliyor olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Informa Markets Genel Müdürü Atilla Marangozoğlu, “Tüm yıla yayılan Hosted Buyer adını verdiğimiz bir yurt dışı ziyaretçi programı uygulamamz kapsamında Zuchex 2024’e Fransa, Lübnan, Polonya, Arjantin, Yunanistan, Gürcistan, Azerbaycan, Ürdün, Irak, Hırvatistan, Fas, Kıbrıs, Almanya, Tunus ve Mısır’dan 100’ün üzerinde profesyonel alıcıyı getiriyoruz. Dünya züccaciye ihracatında  ilk 5’e girmeyi hedefleyen sektörümüze bu fuar ile milyar dolarlık ticaret katkısı sağlayacağız” dedi.

    Dünyanın bir numaralı trend belirleyicisi WGSN, geleceğin ev ve mutfak trendlerini anlatacak!

    Zuchex, bu yıl WGSN etkinliklerine de ev sahipliği yapıyor. Fuar kapsamında gerçekleşecek WGSN sunumunda, sektörün 2025 tasarımlarına yön verecek trendlere dair ipuçları konuşulacak. Semineri takip eden sektör profesyonelleri, ev ve mutfak eşyalarında yaşanacak değişimin şifrelerini Zuchex’te öğrenirken, 2025 sezonunun ana renklerinden baskı ve desenlere kadar pek çok detay hakkında da bilgi sahibi olabilecekler. Sektörünün geleceğini bugünden şekillendiren fuarda bir de Zuchex Trend Alanı olacak. Bu sayede ziyaretçiler, ev ve mutfaklardaki yeni trendleri bu özel alanda görebilecek.

    E-Ticaret, E-İhracat, Dijital Dönüşüm, Gelecek Trendleri ve Yapay Zeka” konuşulacak

    Zuchex kapsamnda düzenlenen ve katılımın ücretsiz olduğu ZuchXTalks etkinlikleri, fuar boyunca 5 panel ve 10 seminerde 22 konuşmacıya ev sahipliği yapacak. ZuchXTalks’ın ilk gün konu başlığı E-Ticaret ve Dijital Dönüşüm olurken, etkinliğin ikinci gününde Trend Seminerleri ile Züccaciye’de Yapay Zeka ve Yenilikçi Teknolojiler konuşulacak. ZuchXTalks’ın son günü ise uzmanlar, E-İhracat ve Global Pazarlara Açılım’ı anlatacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.