DOLAR 34,5424
EURO 36,0063
ALTIN 3005,886
BIST 9549,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SwarTea; İTÜ Vodafone Future Lab’de

    SwarTea; İTÜ Vodafone Future Lab’de
    07.08.2018
    A+
    A-

    Patentli asansör teknolojisi sayesinde aynı maliyete bir bardak yerine iki bardak çay

    SwarTea geleceğin bilgi teknolojilerinin günlük hayatı kolaylaştıran çözümler halinde sunulduğu İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Bilişim Enstitüsü’nde bulunan Future Lab’de de sergilenmeye başlandı. Resmi açılışı Eylül 2018’de yapılacak Future Lab şu an ziyaret edilebiliyor. Gelecek öğretim yılı sonuna kadar ziyarete açık olacak İTÜ Future Lab’de ilk akıllı çay demleme otomatı SwarTea IoT teknoloji sever çay tiryakilerinden tam not aldı. Çay keyfini IoT teknolojisi ile bir araya getiren Türk patentli akıllı çay demleme otomatı SwarTea IoT, Mart ayında Barcelona’da gerçekleştirilen Mobile World Congress 2018’de Vodafone ve Unilever işbirliği ile dünyayla buluşmuştu.

    İlk iki yılda 1500 adet satış hedefi

    Procist AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Yıldız, SwarTea IoT’nin 3 yıllık bir AR-GE sürecinden sonra teknoloji ve buluşçuluk alanında ülkemizin gücünü gösteren somut bir ürün olarak ortaya çıktığını söyledi. Yıldız, SwarTea IoT’nin dünya fuarlarında ve pek çok çok uluslu teknoloji üreticisi firma nezdinde inovatif bir ürün olarak ilgi gördüğünü belirtti. Vodafone, Unilever gibi kurumlarla proje ortaklığı ile daha çok iş yeri ve evde tercih edildiklerini söyleyen Özcan Yıldız, SwarTea’nin ilk iki yıllık hedefinin 1500 adet satış olduğunu ifade etti.

    Cep telefonuyla uzaktan çay demleme ve çay siparişi

    Mobil teknolojiler ve internet aracılığıyla hayatı kolaylaştıran uygulamaları ifade eden “Internet of Things” kategorisinde önemli teknolojik kolaylıklar sunan SwarTea IoT sayesinde, önceden su ve çayın yerleştirilmesi halinde cep telefonuna yüklenen bir uygulamayla uzaktan demleme yapılabiliyor. Kurumlarda çalışanların cep telefonlarına veya bilgisayarlarına yüklenen aplikasyonla veya dokunmatik ekran üzerinden istenen bardak tipi ve dem oranında çay sipariş edilebiliyor.

    Çaydan büyük tasarruf olanağı: Kurumlarda bir bardak maliyetine iki bardak çay

    Patentli asansör teknolojisi sayesinde, SwarTea IoT, 6 saatten uzun süreyle lezzetini koruyabilen demleme çayı, sudan, çaydan ve elektrikten yüzde 50’den fazla tasarruf ederek, -hem de litrelerce- sunabiliyor. Günde 100 bardak çay tüketen bir firmaya çay, su ve elektrik konusunda aylık 675TL’lik bir tasarruf sağlayan SwarTea IoT’ye sunduğu tasarruf miktarının altında bir maliyete kiralama yöntemiyle sahip olunabiliyor.

    SwarTea IoT, şirketlerin bulut sistemlerine, finans, muhasebe ve ERP sistemlerine entegre edilebiliyor. SwarTea IoT merkezi yönetim ekranı sayesinde, kurum içi çay tüketimini takip etme, raporlama ve tüketim malzemelerini kontrol altında tutma imkanı da sunuyor. Doğrudan makineden; kredi kartı, yemek kartları, bozuk para sistemi, QR Kod, sanal POS, iBeacon teknolojisi, yaka kartı (NFC) ile çay alınabiliyor. Kazaların önüne geçen emniyet özellikleri de iş güvenliği açısından kurumsal müşterilerin ilk tercihi oluyor. Kullanıcıları kaynar su veya buharla temas ettirmeyecek şekilde tasarlanan SwarTea IoT, iş güvenliği açısından da kurumlara önerilen bir ürün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.