DOLAR 34,0973
EURO 38,0933
ALTIN 2875,158
BIST 9900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Atıştırmanın sağlıklı sırrı Farmasi’de

    Atıştırmanın sağlıklı sırrı Farmasi’de
    11.06.2018
    A+
    A-

     

    Hem formda kalmak hem de kendinizi mutlu etmek artık çok kolay. Yaşamın her alanı için özel içerikli ürünler sunan Farmasi, besleyici ve çok lezzetli Nutribar ile açlığınızı bastırmanın en pratik yolunu sunuyor.

    Günümüzde formda kalmak zaman ve uğraş gerektirdiği için kişiler gün içerisinde spor yapmaya ve sağlıklı beslenmeye fırsat bulamıyorlar. Bu gibi durumlarda zorlu diyetlere başvurarak sağlıksız yollardan zayıflamayı deneyenler olduğu gibi beslenmesine dikkat etmediği için fazla kiloları ile başı dertte olanlar ortak bir sorunu paylaşıyor. Alışkanlıklarını birden değiştirdikleri ve tüketmekten mutlu oldukları ürünlerden uzak kaldıkları için mutsuz oluyorlar. Çikolata, tatlı gibi ürünlerden uzak durmayı başaramayanlar da mevcut kilolarına yenilerini ekliyorlar. Oysaki hem fit olmak hem de küçük atıştırmalıklar ile kendinizi mutlu etmek mümkün. Yapay tatlandırıcı içermeyen ürünler ile diyetinizi kolay ve zevkli bir şekilde yapabilirsiniz. Farmasi’nin Kuruyemişli Enerji ve Çiya & Çilek Aromalı Nutribarları ile açlık hissinizi sağlıklı bir şekilde bastırabilir ve kendinizi şımartabilirsiniz.

    Atıştırmalıklarınıza Masum Bir Çözüm

    Farmasi gün içinde toplantıdan toplantıya koşanlar, spor yaptığı için tatlılara küsenler ya da evde abur cubur tuzağına düşenler için sağlıklı bir çözüm sunuyor: Nutribar atıştırmalıklar. Nutribar atıştırmalıklar günün her saati açlığınızı yatıştırmanıza yardımcı oluyor. Yüksek besin ve lif içeriği ile açlık hissettiğiniz anda kaliteli ve dengeli beslenmenizi sağlıyor. Nutribar, hiç bir koruyucu madde, yapay  tatlandırıcı ya da renklendirici içermiyor. Vitamin ve mineral bakımından zengin olan Nutribar’ı şeker ve yağ ilavesi olamadığı için istediğiniz her an tüketebilir ve enerji dolabilirsiniz. Gluten intoleransı olanların da gönül rahatlığı ile tercih edebileceği Farmasi Nutribar, veganlar için de vazgeçilmez bir atıştırmalık olacak.

     

    Hem Sağlıklı Hem Tatlı

    Sağlıklı beslenmek için lezzetten ödün vermek zorunda değilsiniz. Atıştırmalık krizleriniz ile tatlı bir şekilde baş edebilirsiniz. Çantanızdan ayırmak istemeyeceğiniz %14 lif oranı bulunan Kuruyemişli Nutribar: Hurma, Hindistan Cevizi, Yer Fıstığı, Kakao Kitlesi, Fındık, Keçiboynuzu ve Badem içeriyor. Meyve tadından daha çok hoşlananların tercih edebileceği %15 lif oranı bulunan Çiya & Çilek aromalı Nutribar: Hurma, Hindistan Cevizi, Çiya Tohumu, Çilek, Keçiboynuzu, Kakao Kitlesi içeriği ile açlığınızı sağlıklı bir şekilde bastıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.