DOLAR 34,2488
EURO 37,0761
ALTIN 2998,185
BIST 8654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    RAMS Garden Bahçelievler’de beklenen kampanya geldi

    RAMS Garden Bahçelievler’de beklenen kampanya geldi
    21.10.2024
    A+
    A-

    RAMS Türkiye yeni başlattığı kampanyayla, şehir hayatının dinamizmi ile doğanın huzurunu bir araya getiren RAMS Garden Bahçelievler’de, yüzde 1,49 oran ve 120 ay vade seçeneğiyle avantajlı ödeme fırsatı sağlıyor.

    Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından RAMS Türkiye, doğa ve şehir yaşamını bir arada sunan, yaşamın başladığı RAMS Garden Bahçelievler projesinde sınırlı sayıdaki daireler için avantajlı bir kampanya başlattı. 2+1’den 5+1’e kadar geniş bir yelpazede, bahçeli veya balkonlu, taşınmaya hazır daireler, anlaşmalı bankalarda geçerli yüzde 1,49 oran ve 120 ay vade seçeneğiyle satışa sunuluyor. 210 metre uzunluğunda gölet ve koru manzarasına sahip bu daireler, şehir içinde doğayla iç içe yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olarak öne çıkıyor. Hem konforlu yaşam alanları hem de cazip ödeme koşullarını bir araya getiren RAMS Garden Bahçelievler, cazip ödeme koşullarıyla avantajlı fırsatlar sağlıyor.

    Koruya Komşu Yaşam

    2022 yılının Eylül ayında lansmanı yapılan RAMS Garden Bahçelievler, planlanandan 6 ay önce tamamlandı. Projede İstanbul ortalamasının çok üzerinde bir yeşil alan sunuluyor ve kişi başına 94 metrekare yeşil alan düşüyor. Hemen yanı başındaki 42 bin 300 metrekarelik koru ve 210 metrelik gölet, proje sakinlerine huzur dolu bir yaşam alanı sağlıyor.

    RAMS Garden Bahçelievler’de Her Şey Bir Arada

    Estetik ve fonksiyonel tasarımlarıyla dikkat çeken 796 dairenin yanı sıra gurme lezzetlerin bulunduğu restoranlar, ünlü kafeler, süpermarket ve çeşitli mağazaların yer aldığı 47 ticari üniteden oluşan proje, modern yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. RAMS Garden Bahçelievler, sosyal donatıları ve ‘All In One’ konseptiyle de dikkat çekiyor.  Açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness ve yoga salonu, sinema salonu, playstation odası, etkinlik odası ve kapalı/açık çocuk oyun alanları gibi olanaklarıyla hem geniş ailelere hem de yatırımcılara hitap eden cazip seçenekler sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.