DOLAR 34,1787
EURO 37,1939
ALTIN 2938,091
BIST 8956,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çanakkale’de arsa yatırım fırsatları altın değerinde

    Çanakkale’de arsa yatırım fırsatları altın değerinde
    16.10.2024
    A+
    A-

    Türkiye’de arsa yatırımları son yıllarda büyük bir ivme kazanırken en dikkat çekici artışın yaşandığı bölgelerin başında Çanakkale geliyor. Çanakkale’de arsa fiyatları, son beş yılda %1870 oranında artış göstererek Türkiye’nin en kazançlı yatırım bölgesi haline geldi. Arsa yatırımlarında Türkiye’nin öncü markası Arsago, Çanakkale’de yeni ofisini açarak bölgedeki varlığını güçlendirdi.

     

     

    Türkiye genelinde arsa yatırımlarının getiri oranı, konut, altın ve döviz gibi yatırım araçlarını geride bıraktı.  Bölgenin doğal güzellikleri, stratejik konumu ve Marmara ile Ege bölgelerine olan yakınlığı, Çanakkale’yi yatırımcılar için altın değerinde bir fırsat haline getiriyor. Çanakkale’de son beş yılda %1870 oranında artan arsa fiyatları, şehrin yatırım potansiyelini gözler önüne sererken, Arsago’nun yeni ofisi bölgeyi bir cazibe merkezi haline getirecek.   Çanakkale Ofisi’nin açılışına katılan Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, açılış kurdelesini Arsago Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Gazi Koçak ve Arsago Çanakkale Ofis Broker Özmen Gök birlikte kesti.

     

    “Yeni nesil arsa yatırımı” mottosuyla müşterilerine sadece bir arsa değil, aynı zamanda kapsamlı bir yatırım danışmanlığı sunan Arsago, İstanbul, İzmir, Balıkesir ve Kıbrıs gibi bölgelerdeki yatırım odaklı projeleriyle dikkat çekiyor.  Çanakkale’nin hızla prim yapan bölgelerinden biri olan Bayramiç’te Arsago tarafından hayata geçirilen “İlk Tarlam” projesinin ilk etabı yatırımcıların yoğun ilgisiyle iki gün içinde tamamen satıldı. Proje, bölgedeki yüksek kazanç potansiyelini net bir şekilde ortaya koyarken, Çanakkale, sadece yerel yatırımcıların değil, uluslararası yatırımcıların da ilgisini çekmeye devam ediyor.

     

    Türkiye’de Arsa Yatırımının Güvenilir Lideri

    Türkiye’de arsa yatırımı potansiyelinin her gün arttığına dikkat çeken Arsago Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Gazi Koçak, müşterilerin yatırım ihtiyaçlarını karşılamaya odaklandıklarını belirterek “Türkiye’nin arsa yatırımı potansiyeli, her geçen gün daha da değer kazanıyor. Çanakkale gibi stratejik bölgelerdeki projelerimizle yatırımcılarımıza güvenli ve yüksek getirili fırsatlar sunmaktan gurur duyuyoruz. Arsago olarak, sadece bugünün değil, yarının da piyasasını şekillendiren bir marka olmayı hedefliyoruz. Yatırımcılarımızın finansal başarısına katkıda bulunmak ve güvenilir bir iş ortağı olmak bizim en büyük önceliğimizdir.” diye konuştu.

     

    Arsago’nun sektördeki başarısı, Türkiye genelindeki projelerinde de kendini gösteriyor. İstanbul, İzmir, Balıkesir ve Kıbrıs gibi bölgelerdeki projeleriyle dikkat çeken şirket, müşterilerine güvenli, şeffaf ve yüksek kazanç sağlayan projeler sunuyor. Arsago, bu dönemde arsa yatırımlarında sunduğu esnek ödeme planları, iade garantisi ve geniş portföyüyle yatırımcılar için güvenli liman olmaya devam ediyorHollanda ofisinin ardından Çanakkale ofisi ile büyümesini devam ettiren Arsago, Türkiye genelinde çok farklı bölgelerde hizmet vereceği ofislerle yatırım danışmanlığı hizmetlerine devam edecek.

    Arsago’nun yurtdışı büyüme hedefleri arasında emlak yatırımcılarının gözde bölgelerinden Montenegro, Dubai ve Miami de yer alıyor.

     

    Çanakkale: Yatırımcıların Yeni Gözdesi

    Çanakkale, arsa yatırımında en çok kazandıran bölgelerden biri olarak öne çıkıyor. Özellikle Bayramiç gibi bölgelerde Arsago’nun projeleri, yatırımcıların ilgisini çekiyor. Arsago’nun Bayramiç Muratlar bölgesindeki “İlk Tarlam” projesi, iki gün içinde satılarak büyük bir başarıya imza attı. Proje, Çanakkale’nin hızla değer kazanan topraklarında yatırımcılarına uzun vadeli kazanç fırsatları sunuyor. Üstelik bölgenin hem Marmara hem de Ege bölgelerine olan yakınlığı, ulaşım kolaylığı ve gelişmiş altyapısı yatırımcılar için büyük avantaj sağlıyor.

    Arsago Çanakkale Ofis Broker Özmen Gök ise bölgenin yatırım potansiyelinin hızla arttığını belirterek, “Çanakkale, son beş yılda %1870 oranında arsa değer artışıyla Türkiye’nin en gözde yatırım bölgelerinden biri haline geldi. Arsago olarak burada güçlü projelerle yatırımcılarımıza yüksek getirili fırsatlar sunuyoruz. Bayramiç’teki ‘İlk Tarlam’ projemiz de bunu kanıtlar nitelikte, yatırımcılarımızın ilgisi bizi fazlasıyla memnun etti. Bölgede geçmiş yıllardan edindiğimiz çok ciddi bir know-how’ımız vari müşteri beklentilerini ve yatırımcının ihtiyacını iyi analiz ediyor, bütçesi ne olursa olsun her tür yatırımcıya birikimlerini en doğru şekilde yatırması için çok sayıda arsa projesi sunuyoruz. Çok yakında Ayvacık Balaban projesi ile de A+ bir projeyi hedef kitlemize sunacağız” dedi.

    Arsago Geniş Portföyüyle Dikkat Çekiyor

    2006 yılından itibaren dijital dönüşüm ve inovasyona yatırım yaparak arsa yatırımını daha erişilebilir ve güvenilir kılan ve 1 milyon metrekare üzeri proje teslimi gerçekleştiren Arsago, şu anda 300 bin metrekarelik dev bir portföy yönetiyor. Arsago’nun geniş portföyü, İstanbul’dan Çanakkale’ye, Kıbrıs’tan Muğla’ya kadar uzanırken, birbirinden farklı projelerle de dikkat çekiyor. Arsago’nun daha önce geliştirdiği Çanakkale ve İstanbul lokasyonları, son beş yıl içinde %800 ile %2000 arasında değer artışı sağlayarak yatırımcılara yüksek getiriler sağladı.  Arsago, geliştirdiği tüm projelerde arsa satışının ötesinde, yatırımcılara derinlemesine danışmanlık hizmetleri sunarak, yalnızca arsa satışı sunmakla kalmayıp, onları güçlü bir yatırım ekosisteminin parçası haline getirerek bir yatırım felsefesi sunmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.