DOLAR 34,1674
EURO 37,1749
ALTIN 2934,909
BIST 8956,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şişecam 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı 29 özel film ile kutluyor

    Şişecam 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı 29 özel film ile kutluyor
    02.10.2024
    A+
    A-

    Şişecam, Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim 1923’te ilan ettiği ve Ata’nın 10. Yıl Nutku’nda ‘en büyük bayram’ olarak ifade ettiği Cumhuriyet’i, 29 özel filmle kutluyor. 101. yaşında Cumhuriyet’in bize kattıklarını ve Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün devrim ve öğretilerini bir kez daha hatırlatmak amacıyla hazırlanan 29 kısa film, Cumhuriyet’in sadece bir yönetim biçimi olmadığına, aynı zamanda yaşam hakkının, eşitliğin ve özgürlüğün teminatı olduğuna vurgu yapıyor.

     

    “Bugüne kadar Cumhuriyet’e dair pek çok güzel film yazıldı. Ama en güzeli, O’nun yazdığı Cumhuriyet filmleri” cümlesiyle şekillenen 29 farklı kısa filmde Mustafa Kemal Atatürk’ün hukuktan sağlığa, eğitimden tarıma, spordan sanata kadar pek çok alanda ortaya koyduğu vizyonun hayatımıza kattıklarını izliyoruz.

     

    Punch BBDO tarafından çekilen filmin prodüksiyonunu Depo Film yaparken yönetmenliğini ise Serdar Dönmez üstlendi. Müziklerini Mert Tünay’ın yaptığı 29 film, ekim ayı boyunca Şişecam’ın internet sitesi ve sosyal medya kanallarında yayında olacak.

    KÜNYE

     

    Reklamveren: Şişecam

    Reklamveren yetkilileri: Arzu Özcan, Şenol Gündüz, Celil Kaya, Gözde Mıdık

    Reklam Ajansı: Punch BBDO

    CCO: Ali Musa Paça

    ECD: Erçin Sadıkoğlu

    CSO: Yelda Aktuna

    Genel Müdür Yardımcıları: Gülin Erdoğan, Koray Öztürk

    Kreatif Direktör: Tolga Özbakır

    Yaratıcı Ekip: Ceren Demir Zigaloğlu, Emre Ünaylı, Kahraman Berk Özgül, Öykü Avaroğlu, Emre Eryücel, Ecem Yurdagül, Müzeyyen Yıldız, Merve Çalışkan

    Müşteri Ekibi: Merve Kandiş, Derya Çağdaş

    Strateji Ekibi: Aysu Abdula, Melisa Bakar

    Grafik: Ozan Küme

    Ajans Prodüktörleri: Nurcan Habip Gök, Begüm Kaptanoğlu

    Prodüksiyon Şirketi: Depo Film

    Yönetmen: Serdar Dönmez

    Animasyon: Baran Baran Animasyon Ofisi

    Müzik: Mert Tünay

    Fotoğraf: ‘Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık’ 29 Ekim 1933/Uşak

    Fotoğrafı Çeken: Hüsnü Kazım Özler

    Sergilendiği Yer: Uşak Belediyesi Kent Tarihi Müzesi

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.