DOLAR 34,1761
EURO 37,2948
ALTIN 2948,56
BIST 8830,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ASAŞ İzmir’de iş ortaklarıyla buluştu

    ASAŞ İzmir’de iş ortaklarıyla buluştu
    02.10.2024
    A+
    A-

    ASAŞ, İzmir’de düzenlediği Mimari Sistemler İş Ortakları Buluşması’nda bölgedeki paydaşlarıyla ilişkilerini pekiştirdi ve yeni iş birlikleri için zemin hazırladı. Etkinlikte ASAŞ Mimari Sistemler’in pazara özel entegre sistem çözümleri ile yenilikçi ürünleri tanıtıldı.

     

    Türkiye’nin lider sanayi kuruluşlarından ASAŞ, Swiss Otel Büyük Efes İzmir’de düzenlediği Mimari Sistemler İzmir İş Ortakları Buluşması ile bölgedeki paydaşlarıyla ilişkilerini pekiştirdi. 23 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilen etkinlik, ASAŞ’ın paydaşlarıyla olan ilişkileri güçlendirmek ve yeni iş birlikleri kurmak için güçlü bir zemin oluşturdu.

    Etkinliğin açılışında konuşan ASAŞ Genel Müdürü Derya Hatiboğlu, “ASAŞ Mimari Sistemler olarak Ege’de yeni bir döneme başlıyoruz, önümüzdeki süreçte Ege Bölgesine odaklanarak yer alacağımız projelerle buradaki varlığımızı güçlendireceğiz.” dedi. Mimarlar, bayiler, müteahhitler ve uygulamacılar olmak üzere 152 kişinin katıldığı buluşmada, ASAŞ’ın pazara özel olarak uyarladığı entegre sistem çözümleri tanıtıldı.  RST102 Plus olarak yeniden düzenlenen RST102 ürününün teknik detaylarının aktarıldığı etkinlikte, ASW34, RST116, RESF32, RMS45 ürünleri de katılımcıların beğenisine sunuldu.

    Moderatörlüğünü Ceyhun Yılmaz’ın üstlendiği etkinlik, sunumların ardından gerçekleştirilen eğlenceli aktiviteler ve kokteyl ile keyifli bir şekilde sona erdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.