DOLAR 33,989
EURO 38,0347
ALTIN 2833,051
BIST 9975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Schafer Home sonbaharın güzelliğini yatak odalarına yansıtıyor

    Schafer Home sonbaharın güzelliğini yatak odalarına yansıtıyor
    09.09.2024
    A+
    A-

    Türkiye çapında 71 mağazası ve 2.000 adedi aşan satış noktasında sunduğu dayanıklı ürün çeşitliliği ile sektörün öncü markası olan Schafer, ev tekstili ürünleriyle hayatı ve evleri güzelleştirmeye devam ediyor. Kalite ve estetiği bir arada sunan Schafer Home, yeni Premium Comfort Nevresim Takımı ile yatak odalarına sonbahar dokunuşu katıyor.

    Schafer Home, ev tekstili ürün kategorisinin içinde yer alan yeni Premium Comfort Nevresim Takımı, sonbaharı yansıtan renk ve desenleri ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Kadife ve pamuk kumaşının sağladığı üstün kaliteli, yumuşak dokuya sahip yeni Premium Comfort Nevresim Takımı, bir yüzünün fitilli kadife diğer yüzünün ise pamuklu kumaş olması sayesinde yatak örtüsü ve nevresim takımı olarak farklı ihtiyaçları karşılıyor.

     

    Yatak odasında sadeliği seven tüketicilere hitap eden Premium Comfort Nevresim Takımı’nın içinde ise 200×220 cm ölçülerinde nevresim, 240×260 cm ölçülerinde çarşaf ve 4’er adet 50×70 ölçülerinde yastık kılıfı yer alıyor. Sıcak tonlardaki renkleri ve sade desenleri ile yatak odalarına zarafet katan Premium Comfort Nevresim Takımı, kesintisiz ve kaliteli bir uyku isteyen tüketicilerin tercihi oluyor.

     

    Schafer Home, ev tekstiline getirdiği özgün tasarım anlayışı ve kalite ile bulundukları alanın görünümünü farklı bir seviyeye taşımak isteyen müşterilerini kendilerine en uygun Schafer Home ürününü seçmek için mağaza ve online satış noktalarına davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.