DOLAR 34,5424
EURO 36,0063
ALTIN 3005,886
BIST 9549,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alarko’dan su teminine yeni çözüm: Güneş Enerjili Dalgıç Pompa 4TG Serisi

    Alarko’dan su teminine yeni çözüm: Güneş Enerjili Dalgıç Pompa 4TG Serisi

    İklimlendirme sektörünün öncüsü Alarko Carrier, elektrik dağıtım şebekelerinden uzak bölgelerde, şebekenin yetersiz veya aşırı düzensiz olduğu yerlerde su teminine çözüm sunan ECM (Elektronik Komütasyonlu Motor) teknolojisine sahip, fırçasız, daimi mıknatıslı rotorlu, dahili inverterli, DC motorlara sahip en son teknolojiyi temsil eden motor ve buna uygun tasarlanmış pompalara sahip yeni ürünü Güneş Enerjili Dalgıç Pompa 4TG Serisi’ni piyasaya sundu.

    Alarko Güneş Enerjili Dalgıç Pompa 4TG Serisi’nde kullanılan dalgıç pompaların tasarımında standart pompalardan farklı dayanım sınıflarına sahip malzemelerin kullanılması dikkat çekiyor. Pompa içerisinde kullanılan yataklar 3600-4000 dev/dk ya uygun uzun ömürlü olabilmesi için özel olarak tasarlandı. Alarko Güneş Enerjili Dalgıç Pompa Sistemlerinde kullanılan yüksek verim ve enerji tasarrufu sağlayan ECM teknolojisine sahip fırçasız daimi mıknatıslı ve dahili inverterli DC motorlar sektörde fark yaratıyor.

    Uzun ömürlü kullanım  

    Motorların giriş gücü maksimum 2200 W olup, giriş gücü ve yüke bağlı olarak 500-3600 d/dk. aralığında değişken hızda çalışıyor. Dahili frekans inverteri, motorun değişken yük altında güvenle kalkış ve duruş yapmasını sağlarken, sahip olduğu daimi mıknatıslı rotor sayesinde daha verimli ve daha düşük kalkış torku ve daha düşük ısı üretimi ile son derece uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. Ayrıca motor içerisine yerleştirilmiş PTC’lerle Motor sıcaklığı +85oC‘ye yükseldiğinde motor devir azaltarak duruyor ve sıcaklık +75oC‘ye düştüğünde devir arttırarak çalışmasına otomatik olarak devam ediyor.

    İleri teknolojisi ile maksimum verimlilik sağlıyor

    Alarko Güneş Enerjili Dalgıç Pompa Sistemlerinin beyni SDP001 kontrol / kumanda sistemi son derece gelişmiş, kendi alanında en ileri teknolojisiyle pompa ve motorun maksimum verimlilikte ve güven içerisinde çalışmasını sağlayan sistemin beyni olarak işlev görüyor. Bu sistemle birlikte Alarko Güneş Enerjili Dalgıç Pompalar aynı anda Güneş panelleri (DC), Rüzgar Türbinleri (DC), Elektrik Şebekesi (AC) ve Jeneratör (AC) ile çalışıyor.

    Kısmi yapay zekaya sahip Kontrol / Kumanda sistemi

    Alarko Güneş Enerjili Dalgıç Pompa Kontrol / Kumanda sistemi kısmi yapay zekaya sahip olması ile sektörde fark yaratıyor. Sistem çalışır durumda ve güç kaynağını otomatik sen seç modunda bırakıldığında, motor içerisindeki dahili mikroprosesörlerle iletişime geçen kumanda sistemi aynı zamanda güneş enerji panellerinin ürettiği elektriğin büyüklüğünü ve port 3’e bağlanmış alternatif enerji kaynağının değerini aynı anda izliyor. Güneş panellerinin gücü yeterli olduğu sürece bu gücü öncelikli olarak kullanırken, güç aşırı azaldığında yumuşak bir geçişle enerjiyi alternatif enerji kaynağından alıp, güneş panelleri tekrar optimum seviyede enerji ürettiğinde temin noktasını tekrar otomatik olarak panellere çeviriyor. Sistem Enerji geçişlerinde zamanlama ve geçiş süresini motor içerisinde yer alan mikroprosesörlerden aldığı verilerle yaparak, aynı zamanda motorun zarar görmesini engelliyor. Aynı zamanda sahip olduğu Led Panel Sistemi ile kullanıcısına anlık verileri izleme olanağı da sağlıyor.

    Alarko Güneş Enerjili Dalgıç Pompa Sistemleri aşağıdaki amaçlar için kullanılabilir:

    • Tarım arazileri ve seraların sulanmasında
    • Hayvancılıkta çiftlik hayvanları için içme suyu temininde
    • Su tedarik ve depolama amaçlı, köylerde, okullarda, hastanelerde, askeri tesislerde, atölye ve fabrikalarda, havuz ve göletlerde
    • Bireysel su temini ve sulama amaçlı apartmanlarda, villalarda
    • Turizm tesislerinde su temini amaçlı otellerde, kamp alanlarında
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.