DOLAR 38,1008
EURO 43,4851
ALTIN 4076,869
BIST 9317,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kurumsal dijital pazarlama eğitimlerine talep arttı

    Kurumsal dijital pazarlama eğitimlerine talep arttı
    30.12.2020
    A+
    A-

    Multiligo Kurucu Ortağı Doğancan Ülker, son yıllarda kurumsal dijital eğitim taleplerinin arttığını belirterek, “Her ölçekteki firmanın hatta bireysel satıcılar, dijital pazarlamanın sunduğu avantajlardan faydalanmak için dijital pazarlama eğitimlerine ağırlık veriyor.” dedi.

    Doğancan Ülker, kurumsal dijital pazarlama süreçleri ve dijital pazarlama eğitimleri hakkında değerlendirmeler yaptı. Dijital pazarlamanın, bir markanın dijital ortamdaki pazarlama süreci olduğuna işaret eden Ülker, dijitalleşen dünyada en efektif pazarlama yönteminin dijital pazarlama olduğunu vurguladı.

    Dijital pazarlamaya önem veren firmaların rekabette ön plana çıktığına işaret eden Ülker, “Markalar, dijital pazarlama ile kendilerini öne çıkarabilir, marka bilinirliğini artırabilir, müşterileri ile sistematik bir ilişki kurabilir. İnternet sitelerinden sosyal medyaya, PR çalışmalarından online dokümanlara kadar birçok dijital pazarlama aracı ve yöntemi var.” dedi. Dijital pazarlamanın, kurumsal açıdan yeni nesil pazarlama yöntemi olduğuna dikkat çeken Ülker, artık bu pazarlama modelinin vazgeçilemez bir konuma geldiğini vurguladı.

    Ülker, son yıllarda kurumsal dijital eğitim taleplerinin ve yatırımlarının arttığını da kaydederek, her ölçekteki firmanın hatta bireysel satıcıların bile dijital pazarlamanın sunduğu avantajlardan faydalanmak için dijital pazarlama eğitimlerine ağırlık verdiğini ifade etti.

    “Her seviyede dijital pazarlama eğitimi veriyoruz”

    Multiligo bünyesinde verilen dijital pazarlama eğitimlerine de değinen Ülker, “Şirketlerin ekiplerin ya da yönetici düzeyindeki kişilere dijital pazarlamaya girişten başlayarak arzu edilirse orta ve ileri seviyeye kadar eğitim planlıyoruz. Dijital pazarlamaya giriş eğitimini, ajans ve personel yönetimi açısından özellikle tavsiye ediyoruz.” diye konuştu.

    Ülker, pandemi döneminde uzaktan eğitimin önemine işaret ederek, hem ticari kurumlara hem de sivil toplum kuruluşlarına uzaktan eğitimler verdiklerini söyledi. Ülker, “Covid-19 sebebiyle eğitimde yaşanan dönüşümü yakinen takip ediyoruz. Kurucu ortaklarımızdan birinin uzaktan eğitimle ilgili akademik çalışmalarını iş hayatının pratikliğine entegre etmiş olmanın özgüveniyle sınıf içi eğitimlerin yanı sıra uzaktan eğitim araçlarını kullanarak da eğitimler gerçekleştirebiliyor. Ayrıca, kuruluşların hizmeti içi eğitimlerinde kullanabilecekleri uzaktan eğitim sistemlerini hayata geçirebiliyoruz.” ifadelerini kullandı.

    Talep gören diğer eğitimler

    Multiligo kurucularından Doğancan Ülker’in verdiği bilgilere göre, Multiligo bünyesinde “Sosyal Medyada Başarı Ve İçerik Üretimi Eğitimi” de veriliyor. Bu eğitim kapsamında; sosyal medya hesaplarınızı etkin yönetme, sosyal medya görselleri tasarlama ve görsel formatları gibi başlıklar yer alıyor. Bu görsellerin hangi online araçlarla üretebileceği de bu eğitimlerde detaylı olarak anlatılıyor. Eğitimin önemli başlıkları arasında “sosyal medyada etkileşimi”, sosyal medya verileri ölçme, analiz ve raporlama” da yer alıyor.

    Multiligo’nun dijital dönüşüm eğitimleri kapsamında ise şu başlıklarda eğitimler veriliyor; “Dijital dönüşüm nedir? Şirketin dijital dönüşümü nasıl başlatılabilir? E-fatura ve e-arşive etkin bir şekilde nasıl geçiş yapılabilir? E-irsaliye gibi yeni düzenlemelere nasıl adapte olunabilir? Platformlar arası veri entegrasyonları nasıl yapılabilir? Tüm entegrasyonlar nasıl kontrol altında tutulabilir? İş zekası uygulamalarına nasıl giriş yapılabilir?

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.