DOLAR 34,5399
EURO 35,9343
ALTIN 3003,775
BIST 9549,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mühendisler için dijital fabrikalar webinarları başlıyor

    Mühendisler için dijital fabrikalar webinarları başlıyor
    06.10.2020
    A+
    A-

    “Evden uzaya” kadar çok sayıda sektörde ileri teknoloji çözümleriyle öne çıkan Mitsubishi Electric, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliği ile düzenlediği webinarlara EMO Trabzon Şubesi ile devam ediyor. İşletmelerin üretim hatlarının dijitalleşmesini ve bu sayede akıllı üretime geçmelerini sağlayan Mitsubishi Electric, “Dijital Fabrikalar Zamanı” konseptiyle düzenlenecek online seminerlerde “Robotların Ruhu”, “Akıllı PLC ve Gömülü Bilgisayar Sistemleri”, “İş Birlikçi Robotlar ve ASSISTA Kolaboratif Robot”, “Yapay Zeka ve Fabrika Otomasyon Sistemlerinin Geleceği” başlıklı sunumlarla teknolojik gelişmeleri katılımcılarla paylaşacak. Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri yöneticilerinin sunumlarıyla 6 Ekim’de başlayacak ve 27 Ekim’e kadar her salı günü devam edecek olan webinarlar, ücretsiz ve herkesin katılımına açık.

    Türkiye’deki sanayiciler ve alt yapı projeleri için iddialı bir çözüm ortağı olduğu dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalar hayata geçiren Mitsubishi Electric, pandemi döneminde ülkenin dört bir yanındaki paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlar üzerinden sürdürüyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliğinde “Dijital Fabrikalar Zamanı” konseptiyle webinarlar düzenleyen Mitsubishi Electric, şimdi de aynı konseptte EMO Trabzon Şubesi ile düzenlenecek webinarlarda katılımcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Online seminerlerin ilkinde 6 Ekim tarihinde, Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Bölümü Ürün Yönetimi ve İş Geliştirme Kıdemli Müdürü Can Tolga Bizel ve Psikolog Adalet Bağdu ile “Robotların Ruhu” konusu ele alınacak. Webinarlar, 27 Ekim’e kadar her hafta salı günleri saat 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

    “Dijital Fabrikalar Zamanı” konseptli webinarların ikincisi 13 Ekim’de Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Bölümü PLC Ürün Yönetimi Takım Lideri Merve Sarıhan’ın katılımıyla “Akıllı PLC ve Gömülü Bilgisayarlar” başlığıyla gerçekleşecek.

    Üçüncü webinar, 20 Ekim’de Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Robot Ürün Yönetimi Takım Müdürü Necmi Ömerdedeoğlu tarafından yapılacak “İş Birlikçi Robotlar ve ASSISTA Kolaboratif Robot” sunumuyla devam edecek.

    Webinarlar, Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Bölümü Ürün Yönetimi ve İş Geliştirme Kıdemli Müdürü Can Tolga Bizel’in 27 Ekim’de gerçekleştireceği “Yapay Zeka ve Fabrika Otomasyon Sistemlerinin Geleceği” konusuyla sona erecek.

    Sanayi 4.0’a dijital fabrika konsepti e-F@ctory ile yanıt veren Mitsubishi Electric, yönetimden üretim katına kadar tüm fabrika katmanlarını optimize etmek için ileri teknolojileri kullanan bu konseptle üreticilerin küresel rekabette öne çıkmasına imkan tanıyor. Tescilli yapay zeka (AI) teknolojisi “Maisart” ile şirketlerin yapay zekadan yüksek fayda sağlamaları için çalışan Mitsubishi Electric; robotlar, gömülü bilgisayar sistemleri ve akıllı PLC’ler başta olmak üzere tüm yeni nesil otomasyon çözümleriyle üretimde maliyetleri minimuma indirirken verimliliği maksimuma çıkarıyor. Dijital fabrikalarla Türk sanayicilerini geleceğe hazırlayan Mitsubishi Electric’in inovatif teknolojilerini paylaşacağı webinarlara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.